WAAROM XCENTIVE?

5 Redenen om voor Xcentive te kiezen

1. Creëert meerwaarde door maatwerk

De filosofie van Xcentive is simpel: we gaan altijd een stapje verder. In de keuze van de reisbestemming, accommodatie of locatie, het entertainment en de communicatie rondom de motivatiereis of het evenement. Bovendien op maat voor u gemaakt. Alle expertise vindt u onder één dak. Wel zo efficiënt.

2. Opent deuren die voor anderen gesloten blijven

Xcentive beschikt over een in de jaren zorgvuldig opgebouwd netwerk van agenten wereldwijd, waaronder de internationale branchevereniging SITE. Zij ondersteunen ons en helpen deuren te openen die voor anderen gesloten blijven.

3. Ontwikkelt motivatieprogramma’s met impact

Het idee telt. Niet de afstand.
Zo creëren we voor elke opdrachtgever een unieke beleving. Wat ons betreft wordt de ‘impact’ van uw feest of incentivereis niet zozeer bepaald door het budget of de afstand, maar door de ideeën.

4. Laat niets aan het toeval over

Ervaren vakmensen – waaronder uw vaste contactpersoon – laten niets aan het toeval over. Ook geen risico’s wat betreft de kosten achteraf want u krijgt vooraf een helder inzicht in de financiën.

5. Heeft meer dan 30 jaar ervaring

Achter Xcentive staat een prima team, opgeleid door de oprichters van Xcentive: Janny Mulder en André van den Berg. Beiden door de wol geverfd in de reis- en eventbranche en samen goed voor meer dan dertig jaar ervaring in binnen- en buitenland.

Xcentive is in 1991 opgericht door André van den Berg en Janny Mulder.

Het Xcentive team staat voor u klaar.

team_xcentive_waarom

Lois, André, Sharely, Sharon, Marjo