Vietnam relatiereis

Relaties op reis als VIP’s in Vietnam

 IK_Vietnam incentivereis

Reis
Relatiereis

Aanleiding
Beloning voor 70 directie- en managementleden van dealers

Bedrijf
IT

Duur
7 dagen


Ruim 20 jaar relatiereizen voor top dealers

Als je al meer dan 20 jaar incentivereizen voor je relaties organiseert dan moet je met iets bijzonders komen. Geen betere plek dan Vietnam waar (nog) alles kan.

Deuren openen die voor anderen gesloten blijven

De incentive reis begon in Hanoi. Een meer dan bijzondere stad waar de tijd heeft stilgestaan. Exclusief voor dit VIP gezelschap werd in het Ho Chi Minh park de presidentiële woning na sluitingstijd geopend. Na een rondleiding kon er in het mooiste vertrek een toost worden uitgebracht op de president. Meerdere bijzondere bezoeken volgden inclusief de beroemde CU Chi-tunnels, bekend als schuil- en smokkelplaats in de Vietnam oorlog.

Met legerheli’s naar UNESCO baai voor een exclusieve cruise

Een transfer met legerhelikopters dat overkomt je niet gauw. Nieuwsgierig stapten de gasten aan boord en werden naar één van de mooiste plekken in Vietnam gevlogen: Halong Bay. Daar deed de volgende verrassing zich voor. Authentieke Vietnamese schepen lagen klaar voor een exclusieve cruise. Het uitzicht op de imposante rotspartijen in de Zuid Chinese zee, de zonsondergang en de Aziatische topservice aan boord lieten grote indruk achter. Niet zo gek dat UNESCO Halong Bay in het Werelderfgoed opnam.

De reis werd in stijl afgesloten met een verblijf in een luxe resort op een schitterende plek waar alle mooie herinneringen weer boven kwamen.

 Meer inspiratie in Azië? Bekijk dit:

fascinerende belevenissen in Beijing

Incentivereis Beijing