Vietnam relatiereis

Relatiereis Vietnam

Relaties VIP’s in Vietnam

 IK_Vietnam incentivereis

Trip
Relatiereis

Aanleiding
Beloning voor 70 directie- en managementleden van dealers

Bedrijf
IT

Duur
7 dagen


Ruim 20 jaar relatiereizen voor top dealers

Als je al meer dan 20 jaar je beste relaties met partners uit de hele wereld uitnodigt voor een relatiereis, dan moet je wel met iets bijzonders komen. Geen betere plek dan Vietnam waar (nog) alles kan.

Deuren openen die voor anderen gesloten blijven

De incentive reis begon in Hanoi. Een meer dan bezienswaardige stad waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Speciaal werd exclusief voor dit selecte gezelschap het Ho Chi Minh park met de presidentiële woning  na sluitingstijd  geopend. Natuurlijk werd ook aandacht besteed aan de roerige geschiedenis met o.a. een bezoek aan de beruchte Cu Chi tunnels.

Met legerheli’s naar UNESCO baai voor een exclusieve cruise

Daarna een spectaculaire tocht met legerhelicopters naar de beroemde baai Halong Bay voor een exclusieve cruise met authentieke Vietnamese schepen. Het uitzicht op de imposante rotspartijen in de Zuid Chinese zee, de zonsondergang en de Aziatische topservice aan boord lieten grote indruk achter. Niet zo vreemd dat de UNESCO dit in het Werelderfgoedprogramma opnam.

De reis werd in stijl afgesloten met een verblijf in een luxe resort op een adembenemende plek waar alle mooie herinneringen weer boven kwamen drijven.

 Meer inspiratie in Azië? Check this out:

fascinerende belevenissen in Beijing

Incentivereis Beijing