Toscane relatiereis

Relatiereis Toscane

Specialisten wijs op incentivereis

 

IK_Toscane-incentivereis-Oldtimerrally door het prachtige Toscaanse land

Reis
Relatiereis

Aanleiding
Presentatie productinformatie aan 30 specialisten

Bedrijf
Medische hulpmiddelen

Duur
3 dagen


Tijd en ruimte voor belangrijke produktinformatie

Uw relaties zijn de beste specialisten in hun vak. Vakmensen die willen excelleren. Als u ze dan cruciale informatie wilt presenteren dan doet u dat niet met een folder of een nieuwsbrief. Dan gaat u er een paar dagen met ze tussenuit.

Exclusief landhuis als decor

Bij voorkeur naar een aansprekende bestemming die bij de doelgroep in de smaak valt. Zoals Sienna in Toscane. Een exclusief landhuis met een topkeuken werd een paar dagen hun bijzonder aangename onderkomen. Hier was alle tijd en ruimte om de relaties tijdens de incentive reis over nieuwe producten te informeren.

Wijzer door educatief entertainment

Niet alleen meetings en presentaties. Er was veel waardering voor de creatieve wijze waarop de specialisten op een andere manier leerden over het aanbod. Bijvoorbeeld tijdens een cabriorally door het natuurschoon van Toscane met originele opdrachten gerelateerd aan de nieuwe producten. De relaties kregen echt de smaak te pakken tijdens een kookworkshop met lokale producten en wijnen die tijdens het diner met trots werden geserveerd . Hier kan geen medicijn tegenop.

Spreekt Toscane u aan? Bekijk meer inspirerende incentivereizen van Xcentive in Italië.