Ibiza relatiereis

Relatiereis Ibiza

Relaties reizen exclusief

 

IK_Ibiza-Mooie plek voor een foto_02

Trip
Relatiereis 

Aanleiding
Belonen en motiveren van 26 relaties

Bedrijf
Uitgever

Duur
3 dagen

Commerciële prestaties opschroeven

Stel u heeft belangrijk nieuws voor een groep jonge ambitieuze relaties. En u wilt de commerciële prestaties stevig opschroeven en de band nog meer versterken. Dat doet u niet in één of andere vergaderzaal. Dat lukt beter op een bijzondere plek waarmee u uw gasten verrast en de volledige focus houdt.

Exclusieve villa

Xcentive zocht een zonnige en dynamische bestemming uit met een bijzondere verblijfslocatie. Op naar Ibiza waar een villa exclusief voor dit belangrijke gezelschap werd gereserveerd. Compleet met zwembad en een groot terras waar tussen de zwempartijen en barbecues door informeel maar nuttig contact werd gelegd.

Eilandverkenning per scooter

Natuurlijk werd Ibiza ook verkend. Met de scooter naar de hippiemarkt en een rondleiding door Ibiza-stad met een lokale gids (inclusief shopping) werd zeer gewaardeerd. Als je dan ook nog helemaal uit je dak kunt gaan in één van de beroemdste disco’s van het eiland is het helemaal af. Zo ontstond er een euforische stemming tijdens een ontspannen reis waarbij de verstevigde band met de relaties leidde tot nog meer successen.

Bekijk meer inspirerende incentivereizen Spanje