Sevilla maatschapreis

Maatschapreis Sevilla

 

Trip
Maatschapreis

Aanleiding
Jaarlijkse uitje voor maatschapleden met partners

Bedrijf
Accountants en Adviseurs

Duur
4 dagen

Bereisd en verwend

Als dank voor hun inspanningen en loyaliteit organiseert het bedrijf jaarlijks een bijzondere incentivereis voor de maatschapleden. Ze zijn behoorlijk bereisd en ook wel een beetje verwend dus de reis moest verrassend en origineel zijn. Te beginnen bij de bestemmingskeuze. Bij voorkeur een plek waar nog geen van de maatschapleden is geweest. De keuze viel op Sevilla. Onder andere vanwege het aangename klimaat, de authenticiteit, de rijke historie, het gezellige centrum en de mogelijkheden voor exclusieve activiteiten.

Op het verkeerde spoor

De bestemming was tot het laatste moment geheim gehouden. Om iedereen op het verkeerde spoor te zetten vlogen we eerst naar Malaga. Tijdens het diner werd verteld dat de gasten hun koffers niet mochten uitpakken en we de volgende dag zouden vertrekken naar een andere bestemming. Toen we de volgende ochtend op de hogesnelheidstrein naar Sevilla stapten viel het kwartje en was de verrassing compleet.

Indrukwekkende locaties

De volgende ochtend vertrokken we naar het nationale park Donaña waar origineel lokaal vervoer voor ons klaar stond voor een bijzondere tocht door het park. Met paard en wagen reden we de natuur in waar tot ieders verbazing in ‘the middle of nowhere’ een complete setting was opgebouwd voor een exclusieve borrel en lunch. Als klap op de vuurpijl verscheen een Flamenco groep die met hun temperamentvolle zang, dans en gitaarmuziek de gasten in extase bracht.

Exclusief feest in de hacienda

De laatste avond moest een absoluut hoogtepunt worden met een bruisend feest. We namen de gasten mee naar een historische hacienda even buiten de stad, exclusief voor de maatschap. De ontvangst vond plaats in de patio met champagne en heerlijke hapjes. Vervolgens werden we uitgenodigd voor het diner. Via een spannende route, verlicht met kaarsen, liepen we door de hacienda naar de dinerlocatie. Tijdens het diner kwam de avond tot een climax met levende muziek, een DJ en een spectaculair optreden van Spaanse Ruiters.

De highlights van Sevilla

De stad werd natuurlijk ook verder verkend. Op de fiets reden we ontspannen langs de highlights. Ook brachten we een bezoek aan het eeuwenoude kasteel Real met een exclusieve entree en live optredens van gitaristen. Een reis naar Spanje is niet compleet zonder tapas. De gasten genoten van de Spaanse verwennerij tijdens onze tapas tour door het gezellige en intieme centrum van Sevilla.

De smaak te pakken? Bekijk meer inspirerende incentivereizen Spanje