Brussel personeelsreis

Personeelsweekend Brussel prikkelt fantasie

 

IK_Brussel-Bedrijfsweekend

Trip
Personeelsreis

Aanleiding
Beloningsreis 150 medewerkers voor goede resultaten

Bedrijf
Bank

Duur
2 dagen


Gevraagd: een creatief concept en perfecte organisatie personeelsreis

Stel, u wordt als directiesecretaresse gevraagd een reis voor het personeel te organiseren. De directie verwacht voor dit bedrijfsweekend veel originele ideeën, een creatieve uitnodiging, een geschikte accommodatie, goed eten, transport, professionele reisbegeleiding en niet in de laatste plaats: een perfecte organisatie. U gaat op zoek naar een betrouwbaar incentivebureau met veel ervaring in personeelsreizen. Een professionele partner met wie u samen een onvergetelijke personeelsreis kon ontwikkelen.

Het idee telt

Brussel sprak tot de verbeelding als hoofdstad van het stripverhaal. Het idee om de gasten tijdens een walking citytour met opdrachten meerdere malen oog in oog te laten staan met bekende stripfiguren in levende lijve bleek een doorslaand succes. Tot ieders verrassing kwamen de stripfiguren tijdens de feestavond weer tevoorschijn en werd het een lange memorabele avond en nacht. Met kleine oogjes stapten de gasten de volgende ochtend op de fiets voor culinaire toer langs de beste traiteurs, patisserieën en wijnwinkels

Ervaren reisleiding

Ervaren reisbegeleiding begeleidde de reis van af de start met de comfortabele Thalys. Tijdens de personeelsreis ontzorgden zij de klant volledig zodat zij ook kon genieten van het bedrijfsweekend.

Ook belangstelling voor een onvergetelijk bedrijfsweekend? Bekijk de voorbeelden van personeelsreizen.