Verbazingwekkend. Hotels van de toekomst.

Top-5 Europese hotels van de toekomst

Hotels van de toekomst nu al boekbaar

Televisies geïntegreerd in de spiegel van de badkamer, contact met de receptie via Twitter of roomservice bestellen via de iPad. Speciaal voor gadgetliefhebbers heeft de online reisorganisatie ebookers.nl een top-5 samengesteld van de meest futuristische hotels van Europa.

Hightechhotels zijn sterk in opkomst. Steeds meer hotels zijn voorzien van tablets, flatscreens, spelcomputers en allerlei technologische diensten en services. ”Hotels proberen zich op allerlei manieren te onderscheiden. Deze vijf hotels vallen  op een bijzondere manier op door een typische architectuur, gebruik van social media en technische snufjes,” aldus Eefje Mol, marketingmanager Benelux bij ebookers.nl.

1. The Silken Puerta America Hotel – Madrid

the_silken_puerta_america

The Silken Puerta America

Het Silken Puerta America Hotel telt maar liefst twaalf verdiepingen die allemaal hun eigen kenmerkende stijl hebben. Per verdieping is gespeeld met verschillende materialen, kleuren en vormen. De tweede verdieping is volledig in sciencefictionstijl, ontworpen door architect Norman Foster. Het plafond van de badkamer is van textiel waar blauw licht doorheen schijnt en geeft bezoekers het gevoel in een sciencefictionroman te zijn beland.

2. Nhow Hotel – Berlijn

Nhow Hotel Berlijn

Nhow Hotel Berlijn

In de spiegels van het nhow Hotel zijn televisies en geluidssystemen geïntegreerd. Bezoekers van dit hypermoderne muziekhotel kunnen genieten van gitaar- en keyboardroomservice en kunnen de speciale opnamestudio gebruiken. Ook kunnen gasten de lokale nhow-muziekmanager raadplegen voor muziekinspiratie op de hotelkamer.

3. Sol Hotel Wavehouse – Mallorca

Sol Hotel Wavehouse Mallorca

Sol Hotel Wavehouse Mallorca

Het Sol Hotel Wavehouse biedt bezoekers een ‘Twitter Experience’. Bezoekers kunnen zich aansluiten bij een speciale community #SocialWave, alleen toegankelijk via het gratis wifinetwerk van het hotel. Hier kunnen zij virtueel andere hotelbezoekers ontmoeten, ervaringen uitwisselen, flirten en nog veel meer. Bezoekers van de exclusieve #PartySuite-kamers kunnen via Twitter een zwembadbed reserveren en genieten van een gratis drankje op de #TweetPoolParty

4. Eccleston Square Hotel – Londen

eccleston_square_hotel_02

Eccleston Square Hotel Londen

In het Eccleston Square Hotel is roomservice te bestellen via de iPad op de hotelkamer. Behoefte om te sporten? Boek eenvoudig via de iPad een workout met een personal trainer in de gym van het hotel. Na het sporten kunnen gasten zich opfrissen in de badkamer met een in de spiegel geïntegreerde en stoombestendige televisie.

5. Hotel W Barcelona – Barcelona

W Hotel Barcelona

W Hotel Barcelona


Bron: Zakenreis