Van schurkenstaat naar reisparadijs

Speurtocht naar nieuwe fascinerende incentive bestemmingen

Wat doe je met je prachtige land als vetes zijn uitgevochten en gezag is gestabiliseerd. Dan gooi je de grenzen open, verbeterd de infrastructuur en ontwikkelt in snel tempo het toerisme. Zo krijg je de economie weer aan de praat, bevordert de werkgelegenheid en vertrouwen van de markt voor dit ooit ontoegankelijk gebied.

Verwend als we zijn, zijn we altijd op zoek naar iets nieuws op incentive reizen gebied. Velen kennen Barcelona, Rome, Berlijn, Parijs en Londen al, maar willen nu toch wel eens iets anders. Een spraakmakend verhaal. Iets om indruk te maken op onze relaties, medewerkers en ook wel een beetje op ons zelf. Dan kom je niet meer weg met plat getreden paden.

nepal-Priesters

Priesters in Nepal

Daar liggen kansen om één van de eerste (n) nieuwe bestemmingen te introduceren voor incentiveprogramma’s aan klanten van collega’s. De impact op deze motivatieprogramma’s zijn indrukwekkend en bijzonder effectief.

Prive dans in China

Privé-dansoptreden in China

Bestemmingen als Vietnam, China, Colombia en Hongarije zijn goede voorbeelden. Daar zijn de eerste groepen en incentivereizen al naar toe georganiseerd. Xcentive gaat ook op inspectiereis naar unieke landen. Om voor relaties te bezoeken, bijzondere activiteiten te ontdekken en de kwaliteit te beoordelen. En last but not least de veiligheid te checken.

vietnam-heli

Helikopter in Vietnam