Van schurkenstaat naar reisparadijs

Speurtocht naar nieuwe fascinerende incentive bestemmingen

Wat doe je met je prachtige land als vetes zijn uitgevochten en gezag is gestabiliseerd. Dan gooi je de grenzen open, verbetert de infrastructuur en ontwikkelt in snel tempo het toerisme. Zo krijg je de economie relatief snel weer aan de praat, bevorder je de werkgelegenheid en wint aan vertrouwen van de markt voor dit ooit ontoegankelijke gebied.

Verwend als we zijn (ja ook ondanks de crisis) zijn we altijd op zoek naar iets nieuws op incentive reizen gebied. Velen kennen al Barcelona, Rome, Berlijn, Parijs of Londen, maar willen nu iets anders. Een spraakmakend verhaal. Iets om indruk te maken op onze relaties, medewerkers en ook wel een beetje op ons zelf. Dan kom je niet meer weg met plat getreden paden.

nepal-priesters

Priesters in Nepal

Daar liggen kansen om als (één van de) eerste(n) nieuwe bestemmingen te introduceren voor incentiveprogramma’s aan klanten of collega’s. De impact op deze motivatieprogramma’s zijn indrukwekkend en bijzonder effectief.

Prive dans in China

Privé-dansoptreden in China

Bestemmingen als Vietnam, China, Sri Lanka en Hongarije zijn goede voorbeelden. Daar zijn de eerste groeps- en incentivereizen al naar toe georganiseerd. Nu volgen we Myanmar, Albanië en Colombia op de voet. Xcentive gaat ook dit jaar weer op inspectiereizen naar unieke landen. Om voor relaties de accommodaties te bezoeken, bijzondere activiteiten te ontdekken en de kwaliteit te beoordelen. En last but not least de veiligheid te checken.

vietnam-heli

Helicopter in Vietnam