Teambuilding in La Manga Club Murcia. Incentivereis.

Incentivereis. Teambuilding in La Manga Club Murcia

Groepen voordelig in appartementen

De La Manga Club bij Murcia kwam met een goed idee om bij groeps- en incentivereizen de gasten onder te brengen in appartementen in plaats van hotelkamers. De appartementen zijn zeer vriendelijk geprijsd en er kunnen relatief veel mensen verblijven wat het tarief per persoon drukt.

In een Las Lomas Village appartement van goede en degelijke kwaliteit kun je tot zes gasten onderbrengen. Alles is aanwezig inclusief keuken.

Het ligt aan de rand van het Resort met een mooi uitzicht, een eigen zwembad en gratis gebruik van de Spa.

IMG_9687

Las Lomas appartement La Manga Club

Culinair genieten

Uitgenodigd door de La Manga Club zijn we een kijkje gaan nemen. Maar liefst veertien restaurants en bars zorgen voor voldoende diversiteit op culinair gebied. Bij onder andere Spaanse, Italiaanse, Indiase en Franse restaurants en diverse bars iedere dag te genieten van een borrel of een maaltijd. Topper is restaurant La Cala. Het ligt te pronken op de rotsen boven een klein strand. De authenticiteit, heerlijke (lokale) gerechten en een magnifiek uitzicht geven het een bijzondere intieme en super relaxte sfeer. Uniek plekje.

Ideaal voor teambuilding en sportieve activiteiten

La Manga Club is een relatief groot resort maar goede shuttle service naar alle locaties in het resort maken het zeer bereikbaar.

Mooie spa en meeting faciliteiten met een prachtig uitzicht.

Veel sportactiviteiten en teambuilding mogelijkheden. Regelmatig beleggen topsportclubs (voetbal, tennis, golf, cricket, hockey, mountainbike) hier hun trainingskamp vanwege alle faciliteiten. Twee mooie golfbanen behoren ook tot het complex.

IMG_9633

Golf in La Manga Club

Omgeving ontdekken

Buiten de club zijn er de plaatsen Cartagenas, Murcia en Alicante, binnen een uur te rijden voor cultuur, shopping of een zeiltocht langs de kust.

Cabo de Palos is pittoresk vissersplaatsje in de buurt. Leuk voor een etentje aan de haven. Tip: Organiseer een Jeepsafari om de omgeving op een dynamische manier te verkennen.

Samenvatting:

Dichtbij bestemming. Korte vlieg- en transfertijd

Uitstekende teambuilding mogelijkheden bij groeps- en incentivereizen

Alles in 1 resort

Geen ‘massagevoel’

Goede prijs/kwaliteit verhouding (appartementen Las Lomas Village)

Veel sportfaciliteiten

Variatie restaurants en bars

Restaurant La Cala toplocatie

Frequente shuttle service

Prima klimaat in voor- en naseizoen

 

Zin in meer Spaans avontuur? Bekijk de cases incentivereizen Spanje.