Statenjacht Utrecht in Amsterdam

Kruip in de huid van zeeheld Michiel de Ruyter

Relatiedag of bedrijfsweekend

Stel dat u een relatiedag of een bedrijfsweekend in Nederland wilt organiseren maar wel op een hele bijzondere plek waar uw medewerkers of relaties nog nooit zijn geweest. Het historische schip de Statenjacht Utrecht is dan een uitstekende optie.

Statenjacht_utrecht_blog

Het schip werd tussen 1997 en 2003 exact nagebouwd van het origineel uit 1746. Tijdens een verblijf of zeiltocht op het schip beleef je de 17e eeuw op het authentieke schip. De tijden van Michiel de Ruyter en zijn heldendaden herleven. Een mooi thema om aan te haken in de communicatie naar de doelgroep.

Statenjacht_utrecht_blog02

Tochten naar lokaties die perfect aansluiten op beleving van het schip

De ligplaats is in Muiden bij het IJmeer en biedt daarom meerdere combinatiemogelijkheden met andere aansprekende locaties. Het Scheepvaartmuseum, het Muiderslot of bijvoorbeeld het avontuurlijke eiland Pampus (forteiland 1887) zijn drie lokaties waar veel originele activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Opbrengst naar goed doel

Het schip werd nagebouwd door jongelui die door dit project kansen kregen om te re-intergeren met een betere mogelijkheid een job te vinden. En nu verzorgt het Statenjacht belangeloos vaartochten voor de 2000 cliënten van Abrona, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking die nooit aan vakantie toekomen. De opbrengst van de verhuur van het schip gaat geheel naar dit sympathieke initiatief.

Ook belangstelling voor een bijzonder bedrijfsweekend? Bekijk de voorbeelden op onze projecten.