Porto incentivereis

Naar Porto met een incentivereis

Gelegen aan de rivier de Douro, welbekend om zijn bruggen en de niet te vergeten Portwijn die van oorsprong hier vandaan komt. Porto, ook wel Oporto genoemd, is de tweede stad van Portugal. Wij zijn alvast de sfeer gaan proeven om voor u een uniek voorstel om maat te creëren.

Sfeervolle accommodaties

Gedurende het verblijf in Porto kunt u ervoor kiezen om te verblijven in het luxe The Yeatman Hotel. Dit hotel is gelegen in de wijk Gaia, waarbij alle kamers uitzicht hebben op het oude centrum van Porto én de Douro rivier. Of u kunt kiezen voor het centraal gelegen Carrís Porto Ribeira Hotel met zijn historische charme.

The Yeatman

Carris Hoteles

 

 

 

 


Gevarieerde en bijzondere activiteiten

Als aftrap van de incentivereis en om eens goed bij te praten met collega’s stappen we op de typische Rabelo boot voor een tocht onder de bruggen van Porto en over de Douro Rivier. Geniet van het uitzicht op de stad en natuur. Met muziek op de achtergrond, verschillende lekkere drankjes en hapjes maakt u een goede start van de incentivereis.

Het oude centrum kunt u op verschillende manieren ontdekken: sportief te voet, dynamisch met de segway of Xcentive regelt exclusief een tram voor een rit door het centrum. Een leuke fietstocht maken we langs de kust van Porto.

Culinaire avontuurtjes

Wil je een echte lokale specialiteit toevoegen aan het programma kies dan voor een Francesinha. Nadat een Portugese chef na een aantal jaar werken in de Franse keuken terugkwam naar Porto besloot hij om zijn liefde voor de Croque Monsieur (tosti) zijn eigen draai te geven. Met veel vlees, kaas en een gebakken ei bovenop kwam de traditionele Francesinha tot stand. Tip: aan een halve Francesinha heeft de gemiddelde eter meer dan genoeg!

Een bezoek aan Porto is niet compleet als we de oorsprong van de Portwijn negeren. Daarom reizen we met de trein door het mooie landschap naar de Douro Valley. Dit wijngebied staat bekend om zijn druiventeelt voor de Portwijnen. Halverwege de treinrit stapt de lokale catering aan boord en geniet u van een kop koffie of een sapje met heerlijke koeken en sandwiches. Bij aankomst in de Douro Valley brengen we een bezoek aan de wijngaarden waar we warm en luid worden ontvangen. Vervolgens start de rondleiding, het stampen van de druiven voor de portwijn, picknicken tussen de wijngaarden, jeep rijden en natuurlijk Portwijn proeven. Een unieke en bijzonder leuke ervaring.

Quinta Pachea Wine House ontvangst 9 Quinta Pacheca Wine House - wijnvelden 2

Meeting- en eventlocaties

Er zijn talloze geschikte en indrukwekkende locaties voor het organiseren van een meeting, workshop en een bedrijfsfeest. Een bijzondere locatie is The Arabian Room in Palácio de Bolsa omdat je hier een exclusieve ruimte kunt huren. Ideaal voor een welkomstborrel met een schitterend uitzicht over het oude centrum van Porto. Gaat jouw voorkeur uit naar een modern en inspirerende locatie? Dan is Porto Cruise Terminal uitermate geschikt.

Porto Cruise Terminal 24 Porto CT Palacio da Bolsa Arabian Room

Bent u inmiddels geïnspireerd voor het organiseren van een incentivereis naar Porto? Neem dan contact met ons op via 070 345 09 32 of stuur een mail naar info@xcentive.nl. Benieuwd naar welke bestemmingen wij nog meer bieden? Bekijk hier ons overzicht óf later je verder inspireren door onze blogs.