Personeelsreizen in trek

Nu de economie hard groeit neemt ook de vraag naar personeel substantieel toe. Dat vraagt om een uitgekiend wervingsbeleid. Maar wellicht nog belangrijker is het behoud van medewerkers. Dat lukt niet meer met alleen een financiële incentive. Die zijn ‘gewoon’ geworden en geaccepteerd geraakt. Maar de waarde van een onvergetelijke beleving heeft meer impact en is langdurig. Het verbindt en bevordert loyaliteit, motivatie, creativiteit, trots en werkplezier. Die onvergetelijke beleving is de specialiteit van Xcentive.

IMG_4217

Specialist personeelsreizen op maat

Laat u daarom adviseren door de incentive- en personeelsreis specialist Xcentive. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u goed op weg helpen. Bovendien ontwikkelen wij voor u een origineel concept op maat zodat uw gasten echt iets beleven. En wie wat beleeft heeft iets om over terug te denken. En is dat niet waar het om gaat?

Ook het jubileum van een bedrijf wordt vaak gevierd met een bijzondere incentivereis. Xcentive heeft een speciaal jubileum concept ontwikkeld met originele gimmicks. Niet alleen aan de reis zelf wordt gedacht maar voor het voortraject (of voorpret) is er een exclusieve origineel tool. Zo haalt u het maximale rendement uit uw incentivereis.

Europa favoriet

Europa is momenteel favoriet met uitstekende mogelijkheden voor een unieke incentivereis. Ons motto is ook niet voor niets: ‘Het idee telt. Niet de afstand.’. Veel in de belangstelling staan onder andere de incentivereizen naar Boedapest, KeulenIJsland, Parijs (met de Thalys), Napels, Sevilla, Valencia en Lapland.

Buiten Europa zijn het vooral de incentivereizen naar New York, DubaiCuba en Zuid Afrika waar wij voorstellen voor ontwikkelen.

 

IMG_8277

 

Educatieve en/of maatschappelijke toevoeging

Een trend is de toenemende vraag naar educatieve en/of maatschappelijke elementen bij incentivereizen. Dit geeft de incentive meer inhoud en impact.

Bedrijven krijgen steeds meer belangstelling voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid, en willen ook voor hun medewerkers goed voor de dag komen. Die connectie kan Xcentive als geen ander verwerken in een reisvoorstel vanwege onze expertise op dat gebied.