Opzienbarend nieuws tijdens vakbeurs (IBTM 2018)

Opzienbarend nieuws tijdens vakbeurs (IBTM 2018)

Als in Barcelona de belangrijkste vakbeurs voor de incentive-industrie plaatsvindt reist André er naar toe voor een update over de incentive-business. Hij selecteerde opzienbarende ontwikkelingen en ideeën waarvan we er een aantal met u delen.

Dubai wil de grootste zijn

Dubai laat het natuurlijk niet gebeuren dat een ander nu de hoogste toren heeft. The sky is the limit want deze nieuwe landmark wordt maar liefst 1.000 meter (1 kilometer) hoog. in 2021 is deze megaklus voltooid.

De bouw van hotels gaat natuurlijk ook door maar opvallend is de toename van de drie-sterren hotels. Geen type hostel maar betaalbare hotels die de toets der kritiek makkelijk kunnen doorstaan. Want Dubai heeft tenslotte een eer hoog te houden.

In 2020 organiseert Dubai de Expo 2020 en de technologiebeurs Gitex. Een ideale gelegenheid voor onder andere I(C)T bedrijven om de laatste technologische ontwikkelingen te ontdekken in combinatie met een onvergetelijke incentivereis voor hun medewerkers of relaties.

 

Zuid-Afrika nu spotgoedkoop

De koers is in een vrije val geraakt waardoor een reis naar dit veelzijdige land bijzonder aantrekkelijk wordt. Bewonder de ‘Big Five’ tijdens een safari. Geniet van de voortreffelijke wijnen tijdens een bezoek aan de beroemde wijnstreken. Have fun op de mooie zandstranden. Ontdek het bruisende Kaapstad voor bijzonder vertier en je je culinair te buiten kunt gaan. Of laat je spectaculair vervoeren met een originele Harley naar het strand of met een helikopter over Kaapstad (voor de noodzakelijke helikopterview).

 

Topje van de ijsberg

Deze exceptionele bestemming is één van de meest geboekte bestemmingen bij Xcentive. Het unieke woeste landschap spreekt bij velen tot de verbeelding. Je waant je in een maanlandschap waar geisers hun hete vloeistof tot 20 meter hoog spuwen. Een unieke activiteit die we nu aanbieden is een kookworkshop in de natuur waar we met de locals brood bakken rondom de warmwaterbronnen. Need for speed? Met de sneeuwscooter over de gletsjers razen en met een dikke superjeep door sneeuw en ijs ploegen naar het lunchbuffet op een ijsbar En dit was nog maar het topje van de ijsberg.

 

Onbekend Bilbao verrast

Toe aan eens iets anders? Met een directe vlucht reis je tegenwoordig comfortabel, snel en betaalbaar naar Bilbao. Één van de boeiendste steden in Noord-Spanje. Beleef het avontuur en ‘The game of Thrones’ in het echt met een avontuurlijk bezoek aan Dragon Rock waar spannende scènes werden opgenomen. Groepen kunnen via Xcentive hier terecht in een exclusief verblijf in sfeervolle Baskische boerderijen. Er is genoeg te doen. Onder andere ballon varen, autorally’s, graffiti workshops, tapas toers, wijnproeverijen en stoere Baskische spelen als ludieke teambuilding.