Verrassend. Op incentivereis met de trein

Dichtbij en met de trein is cool

De trend voor incentive reizen is ‘Dichtbij’. Xcentive constateert ook een toenemende populariteit voor de trein wat betreft korte afstanden. Steeds meer vervangt de trein het vliegtuig voor reizen naar Parijs, Brussel of Keulen. Niet verwonderlijk. Het is comfortabel, er zijn geen incheck beslommeringen en je hebt je eigen coupé waar de incentive actie al kan beginnen. Bovendien kunnen onze groepen gratis gebruik maken van bijzondere NS faciliteiten op stations (business lounge!).

Thalys_trains

Thalys treinen

Extra verbinding Thalys tussen Amsterdam en Brussel

Vanaf zondag 15 december 2013 biedt Thalys nu een extra verbinding aan tussen Amsterdam en Brussel. Het totaal aantal treindiensten tussen beide steden komt daarmee op twaalf.

Thalys komt hiermee tegemoet aan de toenemende vraag van reizigers en het verzoek van NS en NMBS om meer capaciteit op het traject na het wegvallen van de Fyra.  Dit heeft geresulteerd in overvolle Thalys-treinen en hogere ticketprijzen. “We merken al enige tijd dat de vraag naar tickets op de lijn Amsterdam–Brussel toeneemt. Deze extra uitbreiding biedt reizigers nog meer flexibiliteit bij het plannen van een reis,” aldus Franck Gervais, algemeen directeur van Thalys International.

Eind 2015 kunnen er in totaal veertien verbindingen Amsterdam–Brussel worden aangeboden . Vanaf eind 2017 zijn dat er naar verwachting zestien.