Verrassend. Op incentivereis met de trein

Met de trein op incentivereis steeds populairder

De trend voor incentive reizen is ‘Dichtbij’ met een toenemende populariteit voor de trein. Steeds meer vervangt de hogesnelheidstrein het vliegtuig voor reizen naar bijvoorbeeld Parijs, Brussel, Berlijn of Keulen. Niet verwonderlijk. Je komt altijd aan in het hart van de stad. Het is milieuvriendelijk, comfortabel, er zijn geen incheck beslommeringen en je hebt je eigen coupé waar de incentive actie al kan beginnen.

Bovendien kunnen onze groepen gratis gebruik maken van bijzondere NS faciliteiten op stations (business lounge).

Thalys_trains

Thalys treinen

Snellere treinverbindingen

Vanaf april 2019 zal de Thalys vanuit Amsterdam rechtstreeks naar vliegveld Charles de Gaulle en Disneyland in Parijs rijden. Tweemaal per dag zal de hogesnelheidstrein op dit traject dienst doen. Dit betekent dat andere bestemmingen in Frankrijk zoals Lyon, Strasbourg en het zonnige zuiden nóg sneller bereikbaar zijn.

Sinds begin april 2018 is ook de eerste directe treinverbinding tussen Amsterdam en Londen geopend. Elke dag zal er voortaan tweemaal vanuit Londen naar Amsterdam gereden worden en andersom één maal. Reizigers vanuit Nederland zijn in 4 uur en 40 minuten vanaf Amsterdam Centraal in hartje Londen. De terugreis duurt ongeveer 3 uur en 1 minuut!

Betrokkenen zijn al plannen aa het maken om drie treinen per dag naar Londen te laten rijden.

Thalys vergroot mogelijkheden

Er waren in 2017 meer reizigers op de routes tussen Amsterdam en Brussel (+14%) en Amsterdam en Parijs (+6%). Het nieuwe tariefaanbod van Thalys met drie klassen (Standard, Comfort en Premium) draagt volgens het bedrijf ook bij aan het succes.

Thalys komt hiermee tegemoet aan de toenemende vraag van reizigers en het verzoek van NS en NMBS om meer capaciteit op het traject na het wegvallen van de Fyra. Deze extra uitbreiding biedt reizigers nog meer flexibiliteit bij het plannen van een reis,” aldus Franck Gervais, algemeen directeur van Thalys International. Sinds 2017 zijn er per dag 14 verbindingen naar Brussel en 10 naar Parijs.

Xcentive heeft veel ervaring met treinreizen voor incentivegroepen en ontwikkelt graag een origineel voorstel op maat. Vraag nu een offerte aan.