Krakau incentivereis

Krakau relatiereis en personeelsreis

Cultuur, historie en een bruisend uitgaansleven

Dat is Krakau. Het middelpunt van de stad is het beroemde Rynek Glowny plein. Het grootste middeleeuwse stadsplein ter wereld. Je treft er veel gezellige restaurants en authentieke cafés. Meer dan 200 kelders in oude historische huizen in Krakau zijn omgebouwd tot kroegjes en discotheken. Een heerlijke ambiance voor een personeelsreis.

IMG_6346

Het beroemde Rynek Glówny plein Krakau

IMG_6357

IMG_6394

IMG_6440

In Krakau zijn talloze leuke uitgaaansgelegenheden

IMG_6427

Op een leuke manier de stad verkennen? Met originele trabantjes pruttelen naar allerlei bezienswaardigheden. Ook met de Segway kom je een heel eind. In combinatie met een schattenjacht kom je op een originele manier bij de meest bijzondere plekken.

Krakau-Trabant-III

Krakau incentive reis. Trabant rally

Krakau-Trabant-I

Trabant rally Krakau

IMG_6386

Met de Segway door Krakau

IMG_6353

Krakau verkennen tijdens een originele speurtocht

IMG_6316

IMG_6335

Lekker eten en drinken is de Polen wel toevertrouwd. In een authentieke kookstudio worden kookworkshops gegeven speciaal voor groepen en incentivereizen.

IMG_6286

Goed georganiseerde kookworkshop

IMG_6266

En natuurlijk proeven wat je zelf geprepareerd hebt

IMG_6275

Vlakbij Krakau liggen de zoutmijnen. De geschiedenis van de zoutmijn bij Krakau gaat terug naar ver in de Middeleeuwen. Toen was zout van grote waarde, zeker op plekken ver weg van de zee. Vooral Krakau profiteerde in de eeuwen daarna van het ‘witte goud’ dat in Wieliczka uit de zoutmijn kwam. De grijze ruimtes die onder de grond vrijkwamen zorgden ook voor één van de eerste vormen van toerisme. Al in de 15e eeuw gekomen rijken en hooggeplaatsten van ver om de wonderlijke ondergrondse wereld met eigen ogen te zien.

IMG_6473

De bekende zoutmijn van Krakau tot 325 meter onder de grond!

IMG_6464

Op zoek naar gas (gevaar)

IMG_6467

IMG_6447

De zoutmijnen bij Krakau staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De bezoekers krijgen in verschillende tours uitleg over het werken in de mijn door de eeuwen heen.

Er is van alles te ontdekken. Wandel over de fascinerende zoutmijnindustrie, prachtig uitgebeeld vanaf de start in de 15de eeuw. Bewonder de kunstige zoutbeelden en de (werk) ruimtes met een enorme ondergrondse kathedraal.

IMG_6470

Kunst door de mijnwerkers zelf gemaakt

IMG_6475

In de ondergrondse kathedraal kan een exclusief evenement worden georganiseerd voor incentive groepen

IMG_6484

IMG_6487

Meer belangstelling? Bekijk ook de andere bijzondere incentivereizen .