Hot spot Miami

Snelle bolides en boten

Sonny Crockett en Ricardo Tubbs van de populaire TV serie Miami Vice cruisen er zelf niet meer rond in hun supersnelle bolides en boten. Maar de jetset sfeer is gebleven en dat is te zien. Dit hebben we zelf ervaren tijdens een inspectietrip naar deze dynamische bestemming in de sunshine state van de VS. Een goed idee voor een fascinerende incentivereis waar zeker lang over wordt nagepraat.

IMG_6816

IMG_7074

IMG_6785

Places to be

South Beach, Ocean Drive en Lincoln Road zijn de wel heel aangename ‘places to be’. Kilometerslange straten met veel goede restaurants, leuke terrassen, opwindende clubs en mooie winkels.

IMG_6905

IMG_6758

IMG_3344

IMG_7125

Art Deco pareltjes

De tour of Art Deco doe je natuurlijk op de fiets. Een incentive activiteit waar iedereen plezier aan heeft. Peddel langs the South Beach en verwonder je over een unieke verzameling van hotels, restaurants, bars en multi functionele gebouwen prachtig gerenoveerd in de art deco stijl.

IMG_3354

IMG_7036

IMG_7023

Down town vrolijke melting pot

Het swingt in down town Miami. Een vrolijke melting pot van culturen geniet op hun bekende wijze van het leven. Vooral de Cubanen maken er een feestje van. Inclusieve een potje domino, een Mojito en een vers gedraaide sigaar. De vrolijke noot die de incentivereis in opperbeste stemming brengt.

IMG_68341

IMG_68361

IMG_68511

IMG_68551

IMG_68651

MotivAction!

Motivatie en actie zijn belangrijke drijfveren van incentive travel.  Drie hele coole activiteiten op het water rond Miami geven de juiste boost.

Met 60 kilometer per uur over het water scheuren in een indrukwekkende speedboot lijkt het alsof je in een spannende film zit. De oh’s en ah’s achterlatend in de hoog opspattende boeggolven van de superkrachtige motoren.

Bovendien leidt de vaarroute langs de villa’s van de celebs als Madonna, Gloria Estefan, Will Smith en de optrekjes waar o.a de series Miami Vice en Addams Family werden opgenomen.

IMG_68761

IMG_68821

I am sailing

De sympathieke Argentijn Carlos (woont al meer dan 30 jaar in Miami) laat Miami van af het water zien met zijn motorboot. Over de canals tussen de wolkenkrabbers door naar de haven en een prachtige plek voor een lunch.

IMG_6797

IMG_6806

IMG_6808

IMG_6801

IMG_6829

IMG_6825

Alligators op de loer 

Reserveer tijdens de incentive tijd voor de Everglades in het national park. De machtige propeller schroeven achter op de airboat jagen de voertuigen over de moerassen. De stoere lokale bemanning, die uit een western lijken te komen met hun verweerde koppen, kennen elke waterspriet in dit gebied van het national park. En zij weten waar de alligators zich bevinden!

IMG_6958

IMG_6954

IMG_6918

State of art Miami

Het was een sterk verwaarloosde industriewijk. Vol verlaten loodsen en fabriekshallen. Miami bedacht een mooie oplossing om deze wijk letterlijk en figuurlijk weer kleur te geven. Zo ontstond de grootste street art locatie in de open lucht: Wynwood. Een bonte, unieke verzameling van moderne kunst. Verras tijdens uw incentivereis uw medewerkers of relaties met een bezoek aan dit kunst dorp in down town Miami. Bovendien kun je er nog heerlijk eten ook!

De smaak te pakken? Bekijk ook incentivereizen staten .

IMG_6986

IMG_6977

IMG_6995

Ook geïnspireerd? Direct offerte aanvragen  bij incentive-specialist Xcentive.