Hamburg hip & happening

Duitslands nieuwe topic

Je zou het misschien niet verwachten maar Hamburg is de nieuwe topic in Duitsland. Hip en happening volgens de insiders. Xcentive nam er een kijkje en was aangenaam verrast door de bijzondere mogelijkheden voor een incentive reis.

Hamburg heeft uitstekende hotels waaronder het karakteristieke Kempinski Atlantik hotel waar de beroemde balkonscene is gedraaid in de James Bond film ‘Tomorrow never dies’. Leuk item ook voor een incentive actie.

SubstandardFullSizeRender

Hamburg Atlantik hotel met het beroemde balkon uit de James Bond film

SubstandardFullSizeRender-1

Walking dinner met gerechten op bijzondere plekken in het hotel

Het hotel organiseert er een bijzonder leuke dinner safari door het hele hotel. De amuses worden geserveerd op de zolder waar allerlei unieke attributen uit de lange historie van het hotel nog steeds staan opgeslagen en grenst aan het ‘James Bond balcon’. De andere gerechten worden iedere keer op een andere bijzondere plek in het hotel geserveerd. Voor incentive groepen is de kookworkshop op deze locatie een effectieve bijdrage aan teambuilding en een onvergetelijke belevenis.

SubstandardFullSizeRender2

De zolder met requisieten uit een ver verleden

SubstandardFullSizeRender3

IMG_4872

Prachtige plek voor een terras

IMG_4955

Thee importwinkel met terras tussen de verbouwde pakhuizen

Andre-blog-1

Rondvaart met stoomschip door de imposante haven van Hamburg

De binnenstad is gezellig met veel sfeervolle restaurants, bars, terrassen en nachtclubs. Daar bevindt zich ook het populaire terras Alsterpavillon dat grenst aan de Elbe en waar je bijvoorbeeld opstapt om een rondvaart te maken op en Dampfschiff of een watertaxi. De tocht door de imposante haven van Hamburg maakt veel indruk. Het is niet voor niks de grootste haven van Duitsland en de op drie na grootste van Europa.

IMG_4746

Per Segway Hamburg ontdekken

Altijd spannend als de Segway in beeld komt. Je bent een bezienswaardigheid en kan (bijna) overal komen als je door de stad zoeft. Teambuilding, treasure hunt, zo verken je de stad op een andere wijze.

Liever niet staand maar zittend? Cross door de stad met de ludieke witte eenpersoonskarretjes.

Andre-blog-4

Hamburg heeft bijzondere activiteiten voor incentive- en groepsreizen

Een uniek voertuig afgeleid van het Ford B cabrio model uit de jaren 30. Een activiteit bij uitstek geschikt voor incentive- en groepsreizen in Hamburg.

De stad heeft iets weg van Amsterdam. Veel grachten en grachtenpanden met zelfs een ‘Holländische Brook’. Overal zie je gezellige terrassen en is er een bruisend uitgaansleven. De bekendste wijk om te ‘stappen’ is St Pauli waar ook de beroemde Reeperbahn ligt. Professionele, vriendelijke gidsen leiden de groepen rond en vertellen over de historie. Maar ook de pikante verhalen waar je niet om heen kunt natuurlijk.

IMG_4978

Made in Holland

IMG_4844

Hamburg is zeker een bezoek waard

Hamburg incentive travel. Anders dan anders.

Bekijk de andere bijzondere voorbeelden van Duitsland bij incentivereizen Duitsland.