Dynamische en creatieve steden in Brazilië

Incentivereizen Brazilië

Inspirerende positieve levenswijze

Wij begrijpen dat uw belangstelling in Brazilië is aangewakkerd nu het WK voetbal en de Olympische Spelen op deze bijzondere bestemming hebben plaatsgevonden. Gelijk heeft u. De bevolking maakt een feest van iedere gelegenheid. De grote sportevents zullen hen motiveren zich tot het uiterste te geven. Alleen al vanwege deze mentaliteit is het een incentive trip waard.

Ipanema-boulevardgirls

De boulevard girls van Ipanema

Een incentive reis Rio de Janeiro, Brasilia of Sao Paolo staat voor altijd op het netvlies. De steden zijn dynamisch, creatief en bruisen van energie. Niet zo vreemd dat mensen dit één van de mooiste belevenissen van hun leven vinden.

Grootste watervallen ter wereld imponerend

Maar Brazilië heeft nog veel meer in petto zoals schitterende uitgebreide natuurgebieden. Met als hoogtepunt de grootste watervallen ter wereld in Iquazu. Imponerend is het oorverdovende lawaai van massa’s neerstortend water. Je wordt er stil van. De uitgestrekte bossen en natuurparken behoren tot de uniekste ter wereld. Daar zie je nog dieren en vegetatie die je nergens anders (meer) tegenkomt. Xcentive organiseert fiets, jeep en boottochten (bijvoorbeeld onder de watervallen door!) om dit natuurschoon te kunnen bewonderen.

Imponerende watervallen

Eco projecten

De Brazilianen waarderen hun natuurlijke schatten. Daarom zie je ook relatief veel eco projecten die zijn opgezet om de natuurgebieden te beschermen en te onderhouden. Een mooie kans om er als bedrijf een steentje aan bij te dragen als maatschappelijk sponsor. Impaction is een specialist op dat gebied en kan met u een inspirerende campagne ontwikkelen waarin de incentive reis voor iedereen een extra dimensie krijgt. www.impaction.nl

Meer dan 2000 stranden

We kennen natuurlijk allemaal de beroemde stranden Copacabana en Ipanama in Rio de Janeiro. Maar wist u dat Brazilië meer dan 2000 prachtige (zand)stranden heeft. Niet verwonderlijk dat het leven zich voor een belangrijk deel daar afspeelt. U kunt daar bijvoorbeeld een beach soccer match tegen een lokaal team spelen, een buggy tour over het strand maken of een swingende beachparty organiseren.

Copacabana-volley

Volleybal Copacabana

Hip uitgaansleven

Uitgaan in Brazilië is echt een feest. Hippe clubs waar geen Braziliaan stil staat maar zich altijd dansend voortbeweegt. Coole live bands die met zichtbaar plezier het opzwepende ritme van de Samba spelen. In creatief ingerichte restaurants waar het super malse rundvlees smelt op je tong of een heerlijke visstoofpot je smaakpapillen verwent.

Scenarium-Sambaband

Scenarium – Sambaband

Een incentive reis naar Brazilië als motivatie instrument is zo’n gek idee nog niet.

Marius-II

Creatief ingerichte restaurants

Zin in een onvergetelijk Brazilaans avontuur? Bekijk de case incentivereizen Brazilië.