Dynamisch Bedrijfsweekend België

Luik, veel leuke dingen doen en lekker dichtbij!

Op zaterdag 24 augustus op uitnodiging van Tourisme België voor Wallonië en Brussel in Luik gearriveerd voor de F1 races van zondag. Gelogeerd in een design hotel Crown Plaza Liège dat is opgetrokken uit schitterende historische heren huizen. Heel bijzonder. Luik is een gezellige, mooie oude stad. Langs de Maas staan op de kade allerlei kraampjes, zijn er relatief veel Italiaanse restaurants (Italianen kwamen vroeger werken in de mijnen) en is er een sfeervol centrum met, hoe kan het anders, veel culinaire hotspots.

racebaan 10

Maigret Murder Detective tour

Voor incentive reizen kun je er bijzondere activiteiten organiseren. Een origineel idee is de Maigret Detective Tour. De wereldberoemde detectiveschrijver Georges Simenon is in Luik geboren en heeft daar zijn bekende Maigret misdaadromans geschreven. Teams moeten een misdrijf van een moord in Luik oplossen waarbij ze al speurend tegelijkertijd Luik op een leuke manier ontdekken. Prima idee voor personeelsreis en/of teambuilding incentive.

Maigret-couverture

Inspecteur Maigret

Het F1 spektakel Spa Francorchamps

Zondag vroeg naar de F1 in Spa Francorchamps. Wat een enorme belangstelling. Tienduizenden mensen komen van heinde en ver om de races op deze prachtige baan in de bossen te volgen. We worden getrakteerd op een waar snelheidsspektakel van de F3, F2, Porsche en F1. Vettel wint vet in de F1 en Guido van der Garde wordt knap 16e. Voor incentive groepen zijn er meerdere mogelijkheden om een unieke race ervaring te beleven. Meerdere type raceauto’s zijn beschikbaar tot zelfs een F1 racemonster.

Vraag naar de mogelijkheden voor deze dynamische incentive. Lekker dichtbij, in een mooie omgeving met originele ideeën voor een heel plaisant incentiveprogramma.