Dubai door grens van tien miljoen

Meer dan 10 miljoen bezoekers

Dubai heeft afgelopen jaar voor het eerste de grens van tien miljoen toeristen doorbroken. In totaal bezochten ruim 9 procent meer reizigers het land. Ook in de Benelux is flinke groei gerealiseerd.

Dubai-Rivercruise

Dubai – Rivercruise

Incentive reis Dubai

Dubai profileert zich niet alleen als zonzekere vakantie stedenbestemming, maar ook voor incentive reizen waar de focus ligt op verwondering, beleving en avontuur. Door spectaculaire ontwikkelingen op het gebied van architectuur en projecten zoals de overdekte skibaan, Ferrari World en het F1 race circuit is Dubai doorgedrongen tot een topbestemming voor incentives onder het motto: Dubai. Onmogelijk bestaat niet. Ontdek het zelf en bekijk de case incentivereizen Dubai 

Dubai-F1-autos

F1 auto’s in Dubai

In de top-10 van landen die de meeste bezoekers leveren staat Saoedi-Arabië ferm bovenaan met 1,1 miljoen bezoekers, gevolgd door India (760.000) en Groot-Brittannië (690.000).

Scherpe vliegtarieven

De Benelux en Frankrijk laten een gezamenlijke groei zien van 10 procent, met in totaal 286.500 reizigers. Bovendien wordt Dubai in Nederland door meerdere airlines aangeboden met als gevolg scherpe prijzen en meer keuze in diverse vliegschema’s.

Resort-desert-Abu-Dabi

Resort in de woestijn van Abu Dhabi