Combinatie incentivereis Berlijn-Leipzig-Dresden

Idee voor combinatie incentivereis dichtbij

We zijn recent uitgenodigd om in Leipzig  en Dresden een kijkje te komen nemen voor incentive reis mogelijkheden in Duitsland. Een ‘Dichtbij bestemming’ en dat is interessant. Leipzig, Dresden en Berlijn liggen een uurtje met de trein van elkaar. Leuk idee om deze mooie bestemmingen te combineren.

terras

Gezellige terrasjes in de centra

Gezellige centra met historische gebouwen als unieke meeting plaatsen

Leipzig en Dresden, hebben beide veel energie en middelen gestoken om hun steden weder op te bouwen na de oorlog. Dat is ze goed gelukt. Vooral in Dresden zijn veel historische gebouwen weer in hun oorspronkelijke stijl en schoonheid opgebouwd. In veel van die gebouwen wordt de mogelijkheid geboden om meetings te organiseren wat het extra bijzonder maakt.

Accommodaties met prima prijs-kwaliteit verhouding

De meeste hotels zijn op 4 sterren niveau. Vooral de prijs-kwaliteit verhouding ligt heel goed. Voor relatief weinig geld kun je hier een groep onderbrengen voor een incentive reis naar dit deel van Duitsland.

Ook omdat het gezellige centrum, waar het allemaal gebeurt, vrij compact is heb je weinig tot geen transfers nodig wat weer goed is voor het budget.

Bijzondere activiteiten

Met een originele Trabi (Trabant old timer) tijdens een rally de stad verkennen is natuurlijk heel apart. Ook zijn er veel watersport mogelijkheden, fietstochten, tours met de Segway en bezoeken aan prachtige culturele plaatsen.

Trabi-Safari-4

Trabi rally om de stad te verkennen

De Porsche Experience

In Leipzig staat de Porsche fabriek waar de Porsches worden geassembleerd. Daar hebben ze een wereld van beleving van gemaakt. Porsche maakt eerst indruk met een presentatie over het legendarische merk. Daarna volgt een uniek bezoek aan de fabriek. Indrukwekkend om te zien hoe al die Porsches middels de modernste technieken worden afgebouwd. En alles brandschoon. Je kunt er van de vloer eten.

Na het bezoek volgt een instructie daarna het meest spectaculaire deel en mag je meerijden met een professionele testcoureur (meeracen is een beter woord) in een Porsche over het circuit dat speciaal is aangelegd voor het testen van auto’s. Alle beruchte chicanes en andere bochten van de bekende circuits zijn er in verwerkt. Wow, wat een beleving.

Video: Vol gas met de Porsche Panamera!

IMG_2666

Meerijden met een instructeur in de Panamera!

Incentive reis Berlijn combineren met dagje Leipzig of Dresden

Een leuke tip is om tijdens een incentive reis Berlijn een dagje naar Leipzig of Dresden te reizen. Bijzonder makkelijk en comfortabel met de trein en in een uurtje in het centrum aankomen en de stad ontdekken. Neem in Leipzig de bijvoorbeeld de Porsche Experience op in het programma. Een aanrader.