Beste hotels in Valencia

Van alle steden in Europa heeft Valencia de beste hotels

Zo blijkt uit onderzoek van een vakantiebeoordelingsite, waarbij de hotelbeoordelingen van de grootste stedentrip-bestemmingen werden gebruikt. Hotels in Valencia kregen gemiddeld een 8,2 als rapportcijfer, Berlijn volgt op de voet met een 8. Barcelona is de hekkensluiter van de top-5 met een 7,9. Overigens behoort het conferentie centrum van Valencia ook tot de besten ter wereld.

Een Valencia incentivereis is een uitstekend alternatief voor incentivereizen Barcelona, Rome of Parijs. Zoevend met Segways door de City of Arts met supermoderne architectuur geeft je een een futuristisch en opwindend gevoel. Op een steenworp afstand beland je weer in een totaal andere wereld van cultuur en historie in het sfeervolle oude centrum.

Centrum Valencia

Historisch centrum Valencia

De stad is compact en alles is makkelijk en snel te bereiken. De luchthaven (frequente vluchten!) ligt 25 minuten van het centrum. Ook de kust, met 16 km strand, en het centrum zijn zeer toegangkelijk door de prima infrastructuur (wegen, metro).

Valencia heeft een goede reputatie op sportief gebied. De Formule 1, Admiral Cup (zeilen) en FC Valencia zijn bekend over de hele wereld. Groepen kunnen zich uitstekend vermaken met de vele sport- en teambuildingfaciliteiten die de stad biedt. In een paar dagen, bijvoorbeeld een bedrijfsweekend, kun je al veel zien en doen in Valencia en voor een heel redelijk budget.

Catamaran

Catamaran fun

De Mediterrane ambiance, het klimaat, de Spaanse keuken en de vriendelijke bevolking maken Valencia verder geschikt voor een jubileum van een bedrijf, een personeelsweekend of een zakelijke reis. De smaak te pakken? Bekijk de sprekende voorbeelden op incentivereizen Spanje.

Genieten van de Spaanse keuken in Valencia

Genieten van de Spaanse keuken in Valencia