Beste hotels in Valencia

Van alle steden in Europa heeft Valencia de beste hotels

Uit onderzoek van een vakantiebeoordelingsite bleek dat Valencia de beste hotels in Europa heeft. Hotels in Valencia krijgen gemiddeld 8,2 als rapportcijfer, op de voet gevolgd door Berlijn  met een 8. Barcelona is de hekkensluiter van de top-5 met een 7,9. 

Een Valencia incentivereis is een uitstekend alternatief voor incentivereizen Barcelona , Rome of Parijs . Zoevend met Segways door City of Arts met supermoderne architectuur geeft je een een futuristisch en opwindend gevoel. Op een steenworp afstand beland je in een totaal andere wereld van cultuur en historie in het sfeervolle oude centrum.

Centrum Valencia

Historisch centrum Valencia

De stad is compact en alles is makkelijk en snel te bereiken. De luchthaven (frequente vluchten!) ligt op 25 minuten van het centrum. Ook de kust, met 16 km strand, en het centrum zijn zeer toegankelijk door de prima infrastructuur (wegen, metro).

Valencia heeft een goede reputatie op sportief gebied. De Formule 1, Admiral Cup (zeilen) en FC Valencia zijn bekend over de wereld. Het is niet vreemd dat in het aanbod van activiteiten veel sportieve en teambuilding elementen worden gepresenteerd. In een paar dagen, zoals een bedrijfsweekend, kun je al veel zien en doen in Valencia en voor een redelijk budget.

katamaran

Catamaran plezier

De Mediterrane ambiance, het klimaat, de Spaanse keuken en de vriendelijke bevolking maken Valencia verder geschikt voor een jubileum van het bedrijf, een personeelsweekend van een zakelijke relatiereis

De smaak te pakken? Bekijk de sprekende voorbeelden opincentivereizen Spanje.

Genieten van de Spaanse keuken in Valencia

Genieten van de Spaanse keuken in Valencia