Lapland incentive reis

Incentive Lapland Xperience

 

vooraanzicht op vier Siberische huskys op race in de winter

Reis
Jubileumreis  Incentivereis Personeelsreis  Maatschapreis

Aanleiding
Jubileum bedrijf. Beloningsreis medewerkers of relaties. Jaarlijkse maatschapreis.

Bedrijf
Geschikt voor alle bedrijven

Duur
Variabel

Indruk achterlaten wordt een koud kunstje

Stel, u wilt op onvergetelijke wijze het jubileum van uw bedrijf vieren, uw topverkopers belonen met een incentivereis, uw medewerkers extra motiveren met een personeelsreis of de contacten met uw relaties aanhalen middels een relatiereis .

Dan wilt u echt iets heel verrassends. Daarom presenteren wij een indrukwekkend avontuur in Lapland waar iedereen nog lang over napraat. De natuur is spectaculair. Het Noorderlicht vormt een magisch schouwspel aan de hemel. De uitgestrekte wouden, bedekt met een dikke deken van sneeuw, geven een gevoel van oneindigheid.

Sneeuwscooters, husky’s en kampvuren

Dit is de reis waar uw medewerkers of relaties een ‘once in a life time experience’ beleven. Waar het transport bestaat uit sneeuwscooters om over bevroren meren te crossen. Felle husky’s die feilloos de weg door de bossen weten naar de wildernishut, waar het kampvuur knappert. Wie had gedacht in een hotel van sneeuw en ijs te slapen! Lopen de rillingen over uw rug? Soms moet je het kunnen zien om het te geloven. Het is niet zo gek dat dit avontuur de meest geboekte incentive reis bij Xcentive is. Neem nu contact met ons op en we vertellen u er graag (veel) meer over.

Meer ijs, sneeuw en avontuur? Bekijk ook IJsland