Lapland Xperience incentive reis

Incentive reis Lapland

Indruk achterlaten wordt een koud kunstje

 

front view at four siberian huskys at race in winter

Trip
Jubileumreis  Incentivereis Personeelsreis  Maatschapreis

Aanleiding
Jubileum bedrijf. Beloningsreis medewerkers of relaties. Jaarlijkse maatschapreis.

Bedrijf
Geschikt voor alle bedrijven

Duur
Variabel

Onvergetelijke incentivereis

Stel, u wilt op een onvergetelijke wijze uw jubileum van uw bedrijf vieren, uw topverkopers belonen, uw medewerkers extra motiveren met een incentivereis of personeelsreis of de contacten met uw relaties aanhalen met een relatiereis.

Beleef de indrukwekkende Lapland natuur

Dan wilt u echt iets heel verrassends. Daarom presenteren wij een indrukwekkend avontuur in Lapland waar iedereen nog lang over napraat. De natuur is er spectaculair. Het Noorderlicht vormt een magisch schouwspel aan de hemel. De uitgestrekte wouden, bedekt met een dikke deken van sneeuw, geven een gevoel van oneindigheid.

Sneeuwscooters, husky’s en kampvuren

Dit is de reis waar uw medewerkers of relaties een ‘once in a lifetime experience’ beleven. Waar het vervoer bestaat uit sneeuwscooters om over bevroren meren te crossen. Felle husky’s die feilloos de weg door de bossen weten en naar de wildernishut, waar het kampvuur knappert. Wie had ooit gedacht in een hotel van sneeuw en ijs te slapen! Lopen de rillingen over uw rug? Soms moet je het kunnen zien om het te geloven. Het is niet zo gek dat dit avontuur de meest geboekte incentive reis bij Xcentive is. Neem nu contact met ons op en we vertellen u er graag (veel) meer over.

Meer ijs, sneeuw en avontuur? Bekijk ook IJsland