Parijs jubileumreis

Bedrijfsjubileum Parijs

Jubileumreis in geuren en kleuren

 

IK_Parijs-incentivereis

Trip
Jubileum bedrijf

Aanleiding
Jubileumreis fashion magazine 23 toprelaties

Bedrijf
Sanoma

Duur
3 dagen


Comfortabel op weg met jubileum bedrijf

Per hogesnelheidstrein reisden de relaties van een bekend modeblad naar modestad Parijs. Comfortabel, milieuvriendelijk en supersnel. Tijdens de rit werd met champagne getoost op het jubileum. Na ruim drie uur stond iedereen uitgerust op Gare du Nord.

In de ‘Eend’ en op de bicyclette door Parijs

De start vanaf de aankomst was flitsend met een sightseeing in nostalgische 2CV’s die eindigde bij hun unieke boutique hotel dat vroeger dienst deed als bank.

Voor een tour door het centrum kozen we de bicyclette. Ideaal om de stad te ontdekken. Met natuurlijk een bezoek aan de Eiffeltoren. Ooit de hoogste toren van Europa. De fiets werd geparkeerd, gevolgd door een klim naar de eerste verdieping met als beloning een prachtig uitzicht over de stad van licht en liefde.

Leren en smeren

Op naar het hoofdkantoor voor een meeting waar de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied werden gepresenteerd. Vervolgens tijd voor een luchtig onderdeel in de oudste parfumzaak in Parijs met een demonstratie van de chicste geurtjes.

Een grote surprise was de exclusieve privé make-up workshop door de beste stylist van het luxe cosmeticamerk Sisley in het beroemde warenhuis LaFayette. Het hoogtepunt? Een persoonlijk opmaakadvies voor alle invités.

De smaak te pakken? Bekijk meer voorbeelden van jubileumreizen en relatiereizen.