Parijs jubileumreis bedrijf

Jubileumreis Parijs in geuren en kleuren

 

IK_Parijs-incentivereis

Trip
Jubileum bedrijf

Modellenmagazine Aanleiding
Jubileumreis 23 toprelaties

Bedrijf
Sanoma

Duur
3 dagen


Comfortabel op weg met de jubileumreis van het bedrijf

Per hogesnelheidstrein reisden de relaties van een bekend modeblad naar modestad Parijs. Comfortabel, milieuvriendelijk en supersnel. Tijdens de rit werd met champagne getoost op het jubileum. Na drie uur stond iedereen al op Gare du Nord.

In de ‘Eend’ en op de ‘bicyclette’ door Parijs

De start vanaf de aankomst was flitsend. Het begon met een sightseeing in nostalgische 2CV’s die eindigde bij een unieke boutique hotel dat vroeger dienst deed als bank.

Voor een tour door het centrum kozen we de bicyclette. Ideaal om Parijs te ontdekken. Met natuurlijk een bezoek aan de Eiffeltoren, ooit de hoogste toren van Europa. De fiets werd geparkeerd, gevolgd door een klim naar de eerste verdieping met als beloning een prachtig uitzicht over de stad van licht en liefde.

Leren en smeren

Op het hoofdkantoor werd een leerzame presentatie gegeven waar de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied werden gepresenteerd. Gevolgd door een bezoek aan de oudste parfumzaak in Parijs met een demonstratie van de chicste geuren. In een wolk van heerlijke luchtjes gingen de gasten naar een volgend hoogtepunt.

Een gewaardeerde verrassing was de exclusieve make-up workshop door de beste styliste van het luxe cosmeticamerk Sisley in het beroemde warenhuis LaFayette. De climax? Een persoonlijk opmaakadvies voor alle invités.

De smaak te pakken? Bekijk meer voorbeelden van jubileumreizen en relatiereizen .