Zuid-Afrika incentivereis

Accountmanagers voelen zich zich in de zevende hemel

 Kaapstad overzicht

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Salescampagne 25 accountmanagers

Bedrijf
IT

Duur
5 dagen


Wat doen we met de verwende accountmanager?

Ieder jaar is het weer een uitdaging. Hoe motiveren we de accountmanagers om hun ambitieuze doelen dit jaar weer te realiseren. Ze zijn verwend met incentivecampagnes van voorgaande jaren met unieke incentivereizen naar de mooiste bestemmingen als beloning voor hun uitzonderlijke prestaties. Tijd voor een incentivereis die mensen een belevenis presenteren waarbij verwachtingen worden overtroffen.

Hemels Kaapstad

Er is een bestemming die aan de hooggespannen verwachtingen voldoet: Kaapstad, Zuid Afrika. Als je naar een plek gaat die Hemel en Aarde Valley heet, goddelijke wijnen drinkt en verblijft op paradijselijke plekken dan voel je je in de zevende hemel.

Verrassing op verrassing

Het avontuur gaat direct spectaculair van start vanaf de luchthaven met een helikopter transfer naar Franschhoek, de culinaire hoofdstad van Zuid Afrika, waar de beste wijnen klaar staan ​​voor een zalige wijnproeverij. De omgeving van Kaapstad is een prachtig decor voor een sunset catamaran cruise met de Tafelberg op de achtergrond. Voor een echte Zuid Afrikaanse ‘Braai’ klimmen de gasten achterop originele Harley Davidson’s en worden naar een ongerept strand gereden. En na een spectaculaire shark dive waar je de roofvissen bijna kunt aanraken is de adrenaline tot record hoogte gestegen. De onvergetelijke reis zorgde voor voldoende motivatie om de targets voor volgend jaar weer te realiseren.

De smaak te pakken? Bekijk ook de andere aansprekende voorbeelden op incentivereizen.