Zuid-Afrika incentivereis

Accountmanagers voelen zich in de zevende hemel

 Kaapstad overzicht

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Salescampagne 25 accountmanagers

Bedrijf
IT

Duur
5 dagen


Wat doen we met de verwende accountmanager? 

Ieder jaar is het weer een uitdaging. Hoe motiveren we de accountmanagers om hun targets (en liefst daarboven) dit jaar weer te realiseren. Ze zijn verwend met de campagnes van voorgaande jaren samen met unieke incentivereizen naar de mooiste bestemmingen als beloning voor hun bijzondere prestatie. U gaat op zoek naar een incentive bureau dat durft af te wijken van de gebaande paden. Want wie dat realiseert laat mensen iets beleven en worden verwachtingen overtroffen.

Hemels Kaapstad

Er is een bestemming die aan de hooggespannen verwachtingen voldoet: Kaapstad Zuid Afrika. Als je naar een plek gaat die Hemel en Aarde Valley heet, goddelijke wijnen drinkt en verblijft op paradijselijke plekken dan voel je je in de zevende hemel.

Verrassing op verrassing

Te beginnen met een helicoptervlucht naar Franschhoek, de culinaire hoofdstad van Zuid Afrika, waar de beste wijnen klaar staan voor een zalige wijnproeverij. U neemt uw gasten mee op een sunset catamaran cruise met de Tafelberg op de achtergrond. Een barbecue op een ongerept strand waar iedereen met een originele Harley Davidson naar toe ronkt. Of een spectaculaire shark dive waar je de roofvissen bijna kunt aanraken. Natuurlijk trakteert u uw gasten op voortreffelijke maaltijden op onverwachte plekken met een indrukwekkend uitzicht of een authentieke inheemse sfeer.

De smaak te pakken? Bekijk ook de andere aansprekende voorbeelden op Incentive Reizen