Napels incentivereis

Nieuwe inzichten in Napels

 

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Productpresentatie vernieuwd lifestyle magazine voor 25 adverteerders

Bedrijf
Uitgever tijdschriften

Duur
3 dagen


Origineel concept voor produktpresentatie

Als uitgever van een leidend luxe lifestyle magazine voor vrouwen, worden de trends op de voet gevolgd. Het werd tijd voor een nieuwe stijl van het magazine. Die moest natuurlijk op passende wijze worden gepresenteerd op een bestemming die perfect aan zou sluiten bij het magazine. 

De keuze viel op Italië. Het land van mode, cultuur, fraaie natuur en hartstocht paste perfect bij de relaties van magazine Grazia. Rome en Venetië waren goede kanshebbers maar het werd Napels. Daar beleefden hun relaties een onvergetelijke incentive reis. De originele presentatie van het vernieuwde magazine werd tijdens een exclusieve strandfeest het grootste (verkoop) succes van de reis.

Villa Grazia

Deze keer geen hotel maar een villa exclusief voor de personal touch. Het kwam de sfeer ten goede en al snel werd de unieke lokatie omgedoopt tot Villa Grazia.

Strandtent wordt meetingzaal

Een strandtent werd afgehuurd en speciaal ingericht voor de presentaties. Dat was weer eens wat anders. Zo werd de nieuwe stijl benadrukt en konden de gasten op ontspannen wijze de presentatie over het vernieuwde magazine volgen. Het aansluitende strandfeest ging door tot in de late uurtjes (inclusief een nachtelijke zwempartij voor sommigen om af te koelen).

Pizza, Pompei, en Piazza scooters

Op de fiets werd Napels ontdekt. Het perfecte vervoersmiddel in de kleine steegjes van het sfeervolle historische centrum. Volgens de Napolitanen werd de pizza in Napels uitgevonden. In de oudste pizzeria van Napels werden de gasten de fijne kneepjes van het pizza maken geleerd tijdens een pizza workshop. En natuurlijk werd Pompeii bezocht. Deze ooit welvarende stad kent een indrukwekkende geschiedenis en staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Een rally met originele Piazza scooters langs de schitterende kust maakte van de laatste dag tot een giornata particolare.

Spreekt Napels u aan? Bekijk meer inspirerende incentivereizen Italië.