Napels incentivereis

Nieuwe inzichten in Napels

 

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Productpresentatie vernieuwd lifestyle magazine voor 25 adverteerders

Bedrijf
Uitgever tijdschriften

Duur
3 dagen


Origineel concept voor produktpresentatie

Als uitgever van een leidend luxe lifestyle magazine voor vrouwen, volgt u de trends op de voet. Het werd tijd voor een nieuwe stijl en u wilt dit op originele wijze presenteren aan uw adverteerders.

In overleg met Xcentive en werd gekozen voor Italië. Het land van mode, cultuur, fraaie natuur en hartstocht past naadloos bij het magazine Grazia en de doelgroep. Rome en Venetië waren goede kanshebbers maar het werd Napels. Daar beleefden hun relaties een onvergetelijke incentive reis. De originele presentatie van het vernieuwde magazine wordt tijdens een exclusieve beach party het grootste (verkoop)succes van de trip.

Villa Grazia

Deze keer geen hotel maar een villa exclusief voor de personal touch. Het kwam de sfeer ten goede en al snel werd de unieke lokatie omgedoopt tot Villa Grazia.

Pizza, Pompei, en Piazza scooters

Kennis maken met de eeuwenoude cultuur deden ze onder andere met een pizza workshop in de oudste pizzeria van Napels. En natuurlijk in Pompei. Deze ooit welvarende stad kent een indrukwekkend verhaal en staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een rally met originele Piazza scooters langs de schitterende kust maakte de laatste dag tot een giornata particolare.

Spreekt Napels u aan? Bekijk meer inspirerende incentivereizen Italië

_gridgallery id=14]