Lapland incentivereis

Unieke Incentive naar Lapland

 Lapland_02_scaled

Kort

Trip
Incentive reis

Aanleiding
U zegt het maar!

Bedrijf
Welk bedrijf eigenlijk niet?

Duur
Variabel


Groepsreis – Lapland Experience

Op zoek naar een Once in a life time experience? Xcentive heeft in samenwerking met ArkeFly een onvergetelijke incentive reis naar Lapland ontwikkeld. U maakt gegarandeerd indruk bij uw medewerkers of relaties met een groepsreis naar Lapland. Wellicht een goed idee voor het komende jubileum van uw bedrijf?!

Verschillende arrangementen

U kunt kiezen uit verschillende groepsarrangementen zoals ‘Basis’, ‘Actief’ en ‘Uitgebreid’ sneeuwavontuur. Alle bijzondere activiteiten in de groepsreis naar Lapland zijn opgenomen, zoals:

  • Sneeuwscootertochten
  • Overnachtingen in het Snow Hotel
  • Husky-safaris
  • Rendiertochten naar boshutten

Scherpe prijzen. Snel geboekt

Deze kant-en-klaar programma’s voor uw incentive naar Lapland kunt u nu snel boeken en hoeft u niet verder te zoeken, want u bent ook voordelig uit met onze uiterst concurrerende prijzen.

Rechtstreekse vlucht

De incentive reis naar Lapland is gebaseerd op de rechtstreekse vlucht op zondag van ArkeFly naar Kittilä in combinatie met vluchten van Finnair via Helsinki. Als basis verblijfduur is gekozen voor donderdag tot zondag, uiteraard is verlenging of een andere reisduur ook mogelijk. Vraag nu een offerte aan voor een arrangement voor een groepreis op maat naar Lapland bij Xcentive (vanaf 20 personen).