Dubai incentivereis

Onmogelijk bestaat niet

 xciting - verre reis - verenigde arabische emiraten - dubai - arabier met roofvogel in woestijn_scaled

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Beloning topprestaties 26 relaties

Bedrijf
IT

Duur
4 dagen


Reputatie van superioriteit en innovatiekracht

Geen wonder dat Dubai als snelst groeiende metropool in de wereld tot de verbeelding spreekt. De reputatie van superioriteit en innovatiekracht maakt indruk. In Dubai wordt het onmogelijke mogelijk. En dat maakt een incentivereis Dubai zo inspirerend.

Maximaal gemotiveerd

Dus was het niet zo vreemd, dat de klant zijn gasten wilde belonen met een incentive Dubai na een succesvolle salescampagne.

Hoogste. Chiqueste. Grootste

Daar keken zij met verbazing naar het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa, het chiqueste hotel ter wereld Burj Al Arab en de grootste indoor ski ter wereld.

Ronkende desert rally. Opduikende Fata morgana

Ze waanden zich in een Dakar rally tijdens een spectaculaire woestijncross met 4×4 jeeps die ronkend en zwoegend de duinen beklimmen en afdoken. Onderweg werd gestopt voor een wel heel apart skiwedstrijdje. Ooit geskied van een zandheuvel? Een opduikende fata morgana bleek toch een oase te zijn. Compleet met Bedouïnentent, exclusief voor deze gelukzoekers. Met een diner, een onvergetelijk feest in een originele bedoeïenentent en een overnachting onder de sterrenhemel. Inderdaad, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Meer buitengewone voorbeelden zien? Verwonder u bij de voorbeelden van incentivereizen.

Meer