Cuba incentivereis

Jonge honden happy in Oldtimers

 

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Belonen van 48 verkopers voor behalen targets

Bedrijf
Kantoormachines

Duur
4 dagen


Beloning topverkopers 

U wilt uw verkopers motiveren om een topprestatie te leveren. Ze zijn jong (of denken jong), gedreven, succesvol en houden van uitersten.

Klassieke barrels bekoren

U beloont hun prestaties met een onvergetelijke incentive reis naar een verrassende bestemming: Cuba. Een eiland waar de tijd heeft stil gestaan. Waar het straatbeeld wordt bepaald door de kleurrijke monumentale architectuur uit de Spaanse koloniale tijd, Caribische muziek en Amerikaanse oldtimers. En wat is er mooier dan zelf een ritje te maken in zo’n historische barrel!

Op het goede spoor

In de oudste kroeg van Havanna en in het stamcafé van Hemmingway lopen de Mojito cocktails als een trein. Nu we het toch over treinen hebben. De tocht met een klassieke ‘open’ trein, exclusief voor het gezelschap, werd een uniek ritje. Met muziek en catering aan boord kwam de stemming er goed in.

Caribbean beachparty zorgt voor vuurwerk

Tijdens de afscheidsparty op één van de mooie stranden van Varadero zorgde een uitbundige Caribische beachparty voor een uitgelaten stemming. Het opzwepende ritme van de band, de samba danseressen en de vuurwerkshow leverde een avond vol passie en plezier op.

Meer vuurwerk zien? Bekijk de cases op incentivereizen.