Boedapest incentivereis

Incentivereis Boedapest voor branchegenoten

 

xciting - stedenreis - boedapest - close-up plafond citadel_main

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Studie buitenlands onroerend goed door 50 makelaars

Bedrijf
Zelfstandige makelaars uit branchevereniging

Duur
3 dagen


Makelaars houden huis in Hongarije

Het begon met een klein clubje gedreven makelaars uit de branchevereniging die wel eens over de grens het onroerende goed wilden bestuderen. Allemaal professionals met grote honger naar kennis, nieuwe ideeën en avontuur. Het clubje werd groter naarmate meer collega’s de enthusiaste verhalen hoorden over de incentive reizen naar onder over Barcelona , Rome en Istanbul. Nu zou Hongarije worden ‘bestormd’.

Pruttelend door de puszta

Deze keer wilden ze iets heel anders. Een boeiende bestemming maar anders dan anders. De bijzondere architectuur en couleur locale van Boedapest was een lust voor het oog. Ze hebben genoten van een reeks activiteiten in en buiten Boedapest. Zoals een unieke rally waar ze met pruttelende Trabantjes door de puszta scheurden. Tijdens een stop bij een authentieke boerderij werd de (kook) kunst van het goulashsoep brouwen afgekeken.

Beste paarden van stal voor klapstuk

Het klapstuk was een spectaculaire show waar de beste paarden van stal werden gehaald voor een spectaculaire show. Het was beleving met veel ‘echte’ PK’s waar nog lang over werd nagepraat.

An der schönen blauen Donau

De prachtige afsluitende boottocht over Die Schöne Blaue Donau was een goede inspiratie om over de volgende incentive reis na te denken.

Meer inspiratie nodig? Bekijk ook de andere bijzondere voorbeelden van onze incentivereizen.