Boedapest incentivereis

Incentivereis Boedapest

Pruttelend door de puszta

 

xciting - stedenreis - boedapest - close up plafond citadel_main

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Studie buitenlands onroerend goed door 50 makelaars

Bedrijf
Zelfstandige makelaars uit branchevereniging

Duur
3 dagen


Makelaars houden huis in Hongarije

Het begon met een klein clubje gedreven makelaars uit de branchevereniging die wel eens over de grens het onroerend goed wilden bestuderen. Allemaal professionals met een grote honger naar kennis, nieuwe ideeën en avontuur. Het clubje werd groter naarmate steeds meer collega’s de enthousiaste verhalen hoorden over de incentive reizen naar onder andere Barcelona, Rome en Istanbul. Nu zou Hongarije worden ‘bestormd’.

Veel PK’s in de puszta

Voor Boedapest werd gekozen omdat ze iets heel anders wilden. De bijzondere architectuur en couleur locale van Boedapest was een lust voor het oog. Ze gingen flink tekeer met een reeks avontuurlijke activiteiten in en buiten Boedapest. Zoals een unieke tocht waar ze met pruttelde Trabantjes door de puszta scheurden. Tijdens een stop bij en authentieke boerderij werd de (kook)kunst van het goulashsoep brouwen afgekeken.

Beste paarden van stal voor klapstuk

Het klapstuk was een spectaculaire show waarbij de beste paarden van stal werden gehaald voor een spectaculaire show. Het was beleving met veel ‘echte’ PK’s waar nog lang over werd nagepraat.

An der schönen blauen Donau

Tijdens de prachtige afsluitende boottocht over Die Schöne Blaue Donau was er voldoende inspiratie om over de volgende incentive reis na te denken.

Meer inspiratie nodig? Bekijk ook de andere bijzondere voorbeeldenvan onze incentivereizen.