HOT SPOT MIAMI

Snelle bolides en boten 

Sonny Crockett en Ricardo Tubbs van de populaire TV serie Miami Vice cruisen er zelf niet meer rond in hun supersnelle bolides en boten. Maar de jet set sfeer is gebleven en dat is te zien hebben we zelf ervaren tijdens een inspectietrip naar deze dynamische bestemming in de sunshine state van de USA. Een goed idee voor een fascinerende incentivereis waar zeker lang over wordt nagepraat.

IMG_6816  IMG_7074 IMG_6785

The places to be

South Beach, Ocean Drive en Lincoln Road zijn de wel heel aangename ‘places to be’. Kilometerslange straten met veel goede restaurants, leuke terrassen, opwindende clubs en mooie winkels.

IMG_6905 IMG_6758 IMG_3344IMG_7125

Art Deco pareltjes

De tour of Art Deco doe je natuurlijk op de fiets. Een incentive activiteit waar iedereen plezier aan heeft. Peddel langs the South Beach en verwonder je over unieke verzameling van hotels, restaurants, bars en multi functionele gebouwen prachtig gerenoveerd in de in de art deco stijl.

IMG_3354

IMG_7036  IMG_7023

Down town vrolijke melting pot

Het swingt in down town Miami. Een vrolijke melting pot van culturen geniet op hun bekende wijze van het leven. Vooral de Cubanen maken er een feestje van. Inclusieve een potje domino, een Mojito en een vers gedraaide sigaar. De vrolijke noot die de incentivereis in opperbeste stemming brengt.

IMG_6834 IMG_6836   IMG_6851 IMG_6855 IMG_6865

MotivAction!

Motivatie en actie zijn belangrijke drijfveren van incentive travel.  Drie hele coole activiteiten op het water rond Miami geven de juiste boost.

Met 60 kilometer per uur over het water scheuren in een indrukwekkende speedboot lijkt het als of je in een spannende film zit. De oh’s en ah’s achterlatend in de hoog opspattende boeggolven van de superkrachtige motoren.

Bovendien leidt de vaarroute langs de villa’s van de celebs als Madonna, Gloria Estefan, Will Smith en de optrekjes waar o.a de series Miami Vice en Addams Family werden opgenomen.

IMG_6876 IMG_6882

I am sailing

De sympathieke Argentijn Carlos (woont al meer dan 30 jaar in Miami) laat Miami van af het water zien met zijn motorboot. Over de canals tussen de wolkenkrabbers door naar de haven en een prachtige plek voor een lunch.

IMG_6797 IMG_6806 IMG_6808 IMG_6801 IMG_6829  IMG_6825

Alligators op de loer 

Reserveer tijdens de incentive tijd voor de Everglades in het national park. De machtige propeller schroeven achter op de airboat jagen de voertuigen over de moerassen. De stoere locale bemanning, die uit een western lijken te komen met hun verweerde koppen, kennen elke waterspriet in dit gebied van het national park. En zij weten waar de alligators zich bevinden!

IMG_6958  IMG_6954

IMG_6918

State of art Miami

Het was een sterk verwaarloosde industriewijk. Vol verlaten loodsen en fabriekshallen. Miami bedacht een mooie oplossing om deze wijk letterlijk en figuurlijk weer kleur te geven. Zo ontstond de grootste street art locatie in de open lucht: Wynwood. Een bonte, unieke verzameling van moderne kunst. Verras tijdens uw incentivereis uw medewerkers of relaties met een bezoek aan dit kunst dorp in down town Miami. Bovendien kun je er nog heerlijk eten ook!

IMG_6986 IMG_6977 IMG_6995

Ook geïnspireerd? Vraag nu een voorstel en offerte aan bij incentivebureau Xcentive. Specialist in incentivereizen.

Krakau boeit

Cultuur, kunst, historie, gastronomie en een bruisend uitgaansleven. Dat is Krakau. Het middelpunt van de stad is het Rynek Glowny plein. Dit marktplein is het grootste middeleeuwse stadsplein ter wereld. Je treft er veel gezellige restaurants en authentieke cafés aan en het de plaats voor de wekelijkse markt. Meer dan 200 kelders in oude historische huizen in Krakau zijn omgebouwd tot kroegjes en discotheken. Een heerlijke ambiance voor een incentive- of groeps reis. 

Groepsreis Incentive reis Krakau Polen

Rynek Glówny plein Krakau

Groepsreis Incentive reis Krakau Polen

Rynek Glówny plein

IMG_6394

Groepsreis Incentive reis Krakau Polen

In Krakau zijn talloze uitgaaansgelegenheden

IMG_6427

Lees verder >

Malaga metamorfose

Wie iets anders zoekt voor een incentive of jubileum reis naar Spanje dan is Malaga een interessante bestemming. De eeuwenoude Mediterraanse stad heeft een metamorfose ondergaan. De gemeente heeft de laatste jaren het stadscentrum flink gerenoveerd waarbij het traditionele karakter in stand gehouden wordt. De aandacht van de stad wordt gericht op “Calle Larios,” vanwaar uit een doolhof van kleine straatjes begint en waar ouderwetse winkeltjes afwisselen met bodega’s en waar fraaie pleinen opduiken op elke hoek van de straat.

Malaga incentive reis jubileum reis

Malaga bijzondere bestemming voor een incentive of jubileumreis.

Lees verder >

Mediterraans genieten op Malta

Verrassende incentive reis naar Malta

Malta is niet zo bekend en daarom misschien wel één van de verrassingen voor een geslaagde incentive trip in de Mediterrane regio.

Variatie aan incentive activiteiten

Niet zo gek als je kijkt naar de veelzijdigheid die Malta te bieden heeft. Drie eilanden Malta, Gozo en het onbewoonde Comino. De bestemming heeft westerse en oosterse culturen, een prachtige natuur, coole clubs en restaurants en een boeiende variatie aan incentive activiteiten.

Jeepsafari op Gozo bij Malta

Veel te zien tijdens de jeepsafari op Gozo

Incentive reis Malta. Jeepsafari Gozo

Incentive reis Malta. Jeepsafari Gozo

Incentive reis Malta. Jeepsafari Gozo

Incentive reis Malta. Jeepsafari Gozo

Lees verder >