Organisatie DRV
Naam P. van Vuuren. L. van der Vliet
Soort incentive Maatschapsuitje
Bestemming Bergen Noorwegen
Deelnemers 60
Aanleiding Jaarlijkse maatschapsreis voor leden van de maatschap
We hebben afgelopen weekend een bijzonder geslaagd maatschapsuitje achter de rug. Iedereen was vol lof en het was tot in de puntjes georganiseerd. De bijzondere activiteiten, het hotel en ook de maaltijden waren uitstekend. Ook de heen- en terugreizen in de diverse etappes zijn vlekkeloos verlopen. Uiteraard hielp het voor Noorse begrippen erg mooie weer mee in het welslagen van de trip. Een groot compliment komt ook toe aan de reisleiding die ons voortreffelijk en heel professioneel hebben begeleid. Ik heb ze hiervoor ook in de toespraak voor gecomplimenteerd en bedankt. Mochten jullie een referentie nodig hebben dan kun je DRV / mij hier voor noemen. Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie en prettige samenwerking.
Organisatie Onkenhout
Naam Anne-Marie Onkenhout
Soort incentive Jubileum
Bestemming Parijs
Deelnemers 20
Aanleiding Let's celebrate!
Wat een bijzondere paar dagen hebben wij afgelopen week beleefd in Parijs. Een wandeling door St. Germain, 2CV-tour door de stad, diner in de Eiffeltoren, bezoek aan Roland Garros en nog veel meer moois. Samen met de reisleidster van Xcentive die ervoor zorgde dat wij en onze buitenlandse gasten van alles optimaal konden genieten. Alles was leuk en we hadden nog veel langer willen blijven. De volgende keer weer met Xcentive en Marjo. Dank jullie wel het was echt onvergetelijk!
Organisatie Fabrique
Naam Nathalie en Loulou
Soort incentive Inspiratiereis
Bestemming Reykjavik
Deelnemers 92
Aanleiding Teambuilding tussen onze drie vestigingen
De Pingvellir, de Great Geysir, Gullfoss, Blue Lagoon, het uitgaansleven van Reykjavik en de bestorming van de gletsjer met 10 gigantische Icelandic Jeeps. Het was stoer, het was cool, het was precies wat we zochten. Xcentive luisterde, hielp, ondersteunde, adviseerde en regelde waar nodig. En liet ons lekker onze gang gaan als we prima zelf de weg konden vinden. Alle Fabriquers kunnen weer geïnspireerd samen aan de slag. Groots en onvergetelijk!
Organisatie TomTom Business Solutions
Naam Sara Koks
Soort incentive Partner Evenement
Bestemming Amsterdam
Deelnemers 18
Aanleiding Relatiebinding
In October 2011 hebben we voor een selecte groep Europese partners een evenement georganiseerd met als doel elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Xcentive heeft het 2-daagse evenement georganiseerd en heeft alle zorg uit handen genomen met een zeer goede 'eye for detail'. Het evenement was een succes, hartelijk dank aan Arianne & team!
Organisatie Rabobank Maas en Leudal
Naam René van Zijl
Soort incentive Beloningsreis
Bestemming Monnickendam
Deelnemers 65
Aanleiding Geleverde prestatie
Naar aanleiding van een geleverde topprestatie door de medewerkers van de bank heeft de directie besloten om een weekenduitstapje als beloning aan te bieden. Omdat ik al eerder hele goede ervaringen met Xcentive had, zijn zij weer voor de organisatie gevraagd. Wederom heeft Xcentive de zeer hoge verwachtingen waargemaakt. Alles is in detail supergoed geregeld. De volgende keer vraag ik absoluut opnieuw Xcentive. Ze verrassen constant!
Organisatie Sanoma Uitgevers/ Marie Claire
Naam Annemarie van Zalen
Soort incentive Bureautrip Marie Claire
Bestemming Parijs
Deelnemers 15
Aanleiding 20 jaar Marie Claire
Ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum van Marie Claire hebben wij Xcentive gevraagd mee te denken over een incentivereis naar Parijs. We hebben hier het zakelijke met het aangename kunnen combineren en door de ondersteuning van Janny Mulder en haar achterban een TOP tijd gehad. Alles was perfect geregeld met voor mij als absolute hoogtepunt een zonnige ochtend met lelijke eendjes door de stad. Het fijne aan Xcentive is dat ze met je meedenken en ook steeds vooruit blijven denken. Daardoor verliep alles perfect. Xcentive is een echte aanrader voor de organisatie van dit soort incentivereizen.
Organisatie PricewaterhouseCoopers
Naam Marije van Dijk
Soort incentive Business Course
Bestemming Barcelona
Deelnemers 65
Aanleiding Werving en selectie
Al meerdere jaren achtereen organiseert Xcentive onze Business Course naar Barcelona. De voorbereiding en uitvoering zijn zeer professioneel. Xcentive streeft ernaar alles tot in de puntjes te verzorgen. We zijn momenteel bezig met de organisatie van onze reis in maart 2010. Bedankt voor jullie inzet en goede samenwerking!
Organisatie Sanoma Uitgevers
Naam Erika Keizer
Soort incentive VIP-reis top adverteerders
Bestemming New York
Deelnemers 15
Aanleiding Relatiebinding
In maart 2007 zijn we met de 15 belangrijkste adverteerders van de woonbladen van Sanoma Uitgevers (o.a. VT Wonen)een lang weekend naar New York geweest. Het was van a tot z perfect geregeld door Xcentive! Locaties, hotel, vervoer etc etc. Zowel locatie als organisatie zijn beide aanraders!
Organisatie Dirkzwager advocaten
Naam Bert Hokken
Soort incentive Motivatiereis
Bestemming Keulen
Deelnemers 300
Aanleiding Bedankje aan medewerkers
Op 22 en 23 november 2008 heeft Dirkzwager advocaten & notarissen genoten van een perfect georganiseerd feestweekend in Keulen. Xcentive heeft voor ons een creatief incentiveprogramma op maat ontwikkeld. Deze plannen hebben wij nagenoeg ongewijzigd goedgekeurd. Tijdens het bedrijfsweekend ging het dak er af. De medewerkers van Xcentive waren het gehele weekend 'onzichtbaar' aanwezig en hebben het bedrijfsevenement in goede banen geleid. Mede hierdoor hebben wij alleen positieve reacties mogen ontvangen. Dit succesvolle bedrijfsweekend overtrof onze verwachtingen en heeft onze medewerkers extra gemotiveerd. Ons doel is bereikt. Medewerkers van Xcentive. Bedankt!!! Met vriendelijke groet, Bert Hokken Bestuurder-directeur
Organisatie Rabo Vastgoed
Naam Mv. W. Bismeijer
Soort incentive Motivatiereis
Bestemming Berlijn
Deelnemers 21
Aanleiding Bevorderen van de onderlinge band vooral met de relatief veel n
Het evenement was perfect georganiseerd en voor iedereen een bijzondere happening waar nog lang over wordt gesproken!
Organisatie Koenen en co accountants
Naam Dhr. P. van Deuren
Soort incentive Jubileumreis
Bestemming Düsseldorf
Deelnemers 346
Aanleiding Ons 25 jarig bestaan
Namens het bestuur wil ik jullie hartelijk bedanken voor het onvergetelijke jubileumweekend in Düsseldorf. De organisatie was werkelijk perfect, de activiteiten sloten prima aan bij de gasten en de sfeer was grandioos.
Organisatie Allianz Nederland Levensverzekeringen N.V.
Naam Lana Zepcan, Eventmanager
Soort incentive Motivatiereis
Bestemming Beijing, Kopenhagen en Brugge
Deelnemers 25
Aanleiding Relatiebinding
Allianz heeft in samenwerking met Xcentive drie incentivereizen georganiseerd. Tijdens deze incentivereizen stonden fun, gezelligheid, ontspanning en beleving centraal. Doelstelling was onze waardering te laten blijken en de band met onze relaties te verstevigen. De gasten genoten dankzij de door Xcentive uitgebalanceerde, tailor made ontwikkelde programma's. De tot in detail uitgevoerde organisatie en de professionele reisleiding van Xcentive maakten alle incentivereizen tot een succes. Xcentive, bedankt! De samenwerking en de reizen waren weer een feest.
Organisatie AHZ
Naam Joris Uges
Soort incentive Afscheidssymposium
Bestemming Scheveningen Kurhaus
Deelnemers 250
Aanleiding afscheid voorzitter RvB
Ter gelegenheid van het afscheid van onze voorzitter van de Raad van Bestuur heeft Xcentive ons ondersteund bij het organiseren van een afscheidssymposium. De samenwerking was zeer succesvol. Het draaiboek zat perfect in elkaar en ook het aangedragen entertainment viel in zeer goede aarde. Wij en de scheidend voorzitter kijken terug op een zeer geslaagde dag. Dank daarvoor!
Organisatie Tools4ever (software bedrijf)
Naam Jolanda Vastenburg
Soort incentive Jubileumreis
Bestemming Istanbul
Deelnemers 43
Aanleiding 10 jarig bestaan
20 november 2009 zijn we met de medewerkers van Tools4ever een lang weekend naar Istanbul geweest om ons 10-jarig bestaan te vieren. Namens Tools4ever wil ik jullie hartelijk bedanken voor het onvergetelijke weekend. Vooral de feestavond en de drakenbootrace waren een enorm succes. Goed gedaan! www.tools4ever.nl
Organisatie PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland
Naam Debbie Nieuwenhuis, senior managementassistent
Soort incentive Teambuilding
Bestemming Rome
Deelnemers 8
Aanleiding Elkaar beter leren kennen
Eind januari 2010 zijn we met het managementteam 2 dagen naar Rome geweest. Het is een groot succes geworden en niet in de laatste plaats door de geweldige organisatie van Xcentive. Echt alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben zelf nergens omkijken naar gehad en hebben ons dus volledig kunnen concentreren op ons team en de mooie stad. Janny en Arianne, bedankt!
Organisatie Dichtomatik B.V. Zwolle
Naam Jan Merjenberg, directeur
Soort incentive Jubileum
Bestemming Berlijn
Deelnemers 18
Aanleiding 20 jarig jubileum
Ter gelegenheid van ons 20 jarig jubileum hebben wij Xcentive opdracht gegeven een weekend weg voor ons bedrijf naar Berlijn te organiseren. In mei 2010 hebben wij daar een paar prachtige dagen doorgebracht. Dit was mede te danken aan de perfecte organisatie door Xcentive. Zij hadden een mooi programma samengesteld waar iedereen erg van heeft genoten. Alles was tot in de puntjes georganiseerd!
Organisatie Hagero BV
Naam Marjan van Berkel
Soort incentive Personeelsweekend
Bestemming Boedapest
Deelnemers 31
Aanleiding Was eindelijk echt tijd voor een feestje!
In oktober 2010 zijn we met de medewerkers een weekend naar Budapest geweest. Van het begin tot het eind een hele mooie ervaring, de fietstocht in de stad, de Trabant Rally en het eten.. Alles was tot in de puntjes geregeld! Geen enkele moeite was teveel en wij hoefden nergens aan te denken en konden daardoor ook 100 procent genieten. Arianne Bedankt!! wij hopen dit nog vaker te kunnen doen en zullen dan ook zeker voor Xcentive kiezen.
Organisatie
Naam
Soort incentive
Bestemming
Deelnemers
Aanleiding