Dubai incentivereis

Onmogelijk bestaat niet

 xciting - verre reis - verenigde arabische emiraten - dubai - arabier met roofvogel in woestijn_scaled

Trip
Incentivereis

Aanleiding
Beloning topprestaties 26 relaties

Bedrijf
IT

Duur
4 dagen


Reputatie van superioriteit en innovatiekracht

Geen wonder dat Dubai als snelst groeiende metropool in de wereld tot de verbeelding spreekt. De reputatie van superioriteit en innovatiekracht maakt indruk. In Dubai wordt het onmogelijke mogelijk. En dat motiveert en inspireert mensen buitengewoon.

Maximaal gemotiveerd

Dus is het niet zo vreemd, dat als u een bijzonder product introduceert of een buitengewone prestatie wilt belonen, u uw gasten extra motiveert met een reis naar Dubai.

Hoogste. Chiqueste. Grootste

Daar vergapen zij zich aan het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa, het chiqueste hotel ter wereld Burj Al Arab en de grootste indoor ski ter wereld.

Ronkende desert rally. Opduikende Fata morgana

Ze wanen zich in een Dakar rally tijdens een spectaculaire woestijncross met 4×4 jeeps die ronkend en zwoegend de duinen beklimmen en afduiken. Onderweg wordt gestopt voor een wel heel apart skiwedstrijdje. Ooit geskied van een zandheuvel? Een opduikende fata morgana blijkt toch een oase te zijn. Compleet met Bedouïnentent, exclusief voor deze gelukzoekers. Met een diner, een onvergetelijk feest in een originele bedoeïenentent en een overnachting onder de sterrenhemel. Inderdaad, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.