Incentive Reizen

Maatwerkoplossingen

Dichtbij

U zou best een pauze willen om met uw collega's of relaties nieuwe energie op te doen. Bijvoorbeeld een weekendje weg met het bedrijf. Als het maar snel en goed kon. Xcentive ontwikkelt voor u speciale korte incentive reizen. Een handige rugtas voldoet.

Stedentrip

U wilt naar Berlijn, Barcelona, Istanbul, Parijs, Rome, Londen of New York voor een onmisbaar congres, personeelsreis, relatie uitstapje of Business Course? De incentive specialist Xcentive adviseert een praktische koffer voor deze incentive

Verre reizen

De beloning voor uw beste dealers, intermediairs of bijvoorbeeld topverkopers moet net zo aansprekend zijn als hun prestaties. U trakteert ze op een onvergetelijke incentive reis.

Actieve reizen

Dat illustreert u met een incentive reis die de rest van hun leven bij zal blijven, bijvoorbeeld bij uw topadverteerders en accountmanagers. Pak een rugtas die tegen een stootje kan!

Dichtbij

Incentive Toscane

Uw relaties zijn de beste specialisten. Als u ze dan belangrijke informatie wilt presenteren dan doet u dat niet met een folder of een mail. Dan gaat u er een paar dagen met ze tussenuit.

Incentive Schotland

Ondanks tegenslagen heeft uw sales team een top resultaat behaald. Dat was de aanleiding om ze te belonen met een incentivereis naar een verrassende bestemming.

Personeelsreis Berlijn

Uw personeel heeft de reis verdiend. Doorzetten en samenwerken hebben mooie resultaten opgeleverd. Een teamprestatie om trots op te zijn en dat wilt u ook laten blijken.

Incentive België

U heeft behoefte aan een inspirerend bedrijfsweekend met uw managementteam in een motiverende omgeving. U ontvangt ze in een uniek kasteel in België.

Personeelsweekend Brussel

Stel, u wordt gevraagd een personeelsreis te organiseren. De directie verwacht originele ideeën, een creatieve uitnodiging, perfecte accommodatie, goed eten, transport kortom alles.

Incentive Parijs

Wanneer je als vooraanstaand fashionmagazine 20 jaar bestaat dan heb je wat te vieren. Marie Claire vroeg daarom incentivebureau Xcentive om een incentivereis op maat voor haar relaties te ontwikkelen.

Stedentrips

Incentive New York

Wat gaat u doen in 'the city that never sleeps'? Om te beginnen maakt u indruk met een hotel dat tot en met het handdoekhaakje werd ingericht door Philippe Starck.

Personeelsreis Barcelona

Een ideale plek voor een personeelsreis volgens de klant. Met prikkelende en compacte programmamogelijkheden. Niet te ver, Mediterraan, en bruisend.

Incentive Istanbul

De branchevereniging boekt al jaren haar incentivereizen bij Xcentive. Om Inspiratie op te doen, ervaringen te delen en de band te versterken met collega's.

Incentive Milaan

Een droom die werkelijkheid werd. Dat overkwam een groep loyale intermediairs en topadverteerders uit de modewereld die door een toonaangevend magazine werden uitgenodigd.

Incentive Lissabon

De Griekse held Odysseus stichtte ooit de stad en Romeinen hebben er later ook hun sporen nagelaten. Met als resultaat een gulle bron van inspiratie en beleving.

Incentive Rome

Indruk maken is geen kunst. Indruk achterlaten wel. Dat illustreerden we met een relatie uitstapje voor een verzekeraar naar Rome, met gasten die al heel wat gewend waren.

Incentive Boedapest

Het begon met een klein clubje gedreven makelaars uit de branchevereniging die wel eens over de grens het onroerend goed wilden bestuderen. Allemaal professionals met een grote honger naar kennis, nieuwe ideeën en avontuur. 

Verre reizen

Incentive Brazilië

Brazilië staat nadrukkelijk in het nieuws met het komende WK voetbal en de Olympische Spelen. Een uitgelezen kans dus, om in het land van de de Samba bij uw medewerkers of relaties écht indruk te maken. Een I(C)T bedrijf dat hun medewerkers wilde belonen voor hun inzet nam een voorproefje.

Incentive Cuba

U wilt uw verkopers motiveren om een topprestatie te leveren. Ze zijn veelal jong of denken jong, gedreven, succesvol en houden van uitersten.

Incentive Vietnam

Als je al meer dan 20 jaar je beste relaties met partners uit de hele wereld uitnodigt voor een incentivereis, dan moet je wel met iets heel bijzonders komen.

Incentive Zuid Afrika

Stel, u lanceert een stevige campagne van acht maanden en uw verkopers weten vervolgens te scoren met een omzet van 25% boven target.

Incentive Californië

U weet als geen ander dat klanten behouden essentieel is voor uw bedrijf. Daarom spaart u kosten noch moeite om uw incentivereizen tot een onvergetelijk succes te maken.

Incentive China

Als u uw beste relaties een incentivereis wilt aanbieden als beloning voor hun bovenmatige prestaties dan moet u wel bijzonder goed voor de dag komen.

Actieve reizen

Incentive Napels

Als uitgever van een leidend luxe lifestyle magazine voor vrouwen, volgt u de trends op de voet. Het werd tijd voor iets nieuws en u wilt dit op originele wijze presenteren aan uw adverteerders. 

Incentive Helsinki

Wat doet u als uw design woonbladen goed renderen dankzij uw beste adverteerders. U toont uw waardering en neemt ze mee op studiereis naar een trendy stad.

Incentive Oman

Waar voelen topverkopers zich beter thuis dan in een handelsomgeving. Dus nodig je ze voor het behalen van hun targets uit naar het handelscentrum van het Midden Oosten.

Incentive IJsland

U wilt wat leren van branchegenoten in het buitenland en dat delen met uw collega's. U bent op zoek naar een bijzonder product dat alleen in IJsland wordt geproduceerd.

Incentive Dubai

Geen wonder dat Dubai als snelst groeiende metropool tot de verbeelding spreekt. De reputatie van superioriteit en innovatiekracht maakt veel indruk. In Dubai wordt het onmogelijke mogelijk. En dat motiveert en inspireert mensen buitengewoon.

Incentive Canada

Indruk maken is geen kunst. Indruk achterlaten wel. Dat illustreerden we voor onze klant die de bijzondere prestaties van zijn relaties wilde belonen met een indrukwekkende trip naar het op één na grootste land ter wereld.