Dubai. Onmogelijk bestaat niet

Incentive reis Dubai

Reputatie van superioriteit en innovatiekracht

Geen wonder dat Dubai als snelst groeiende metropool in de wereld tot de verbeelding spreekt. De reputatie van superioriteit en innovatiekracht maakt indruk. In Dubai wordt het onmogelijke mogelijk. En dat motiveert en inspireert mensen buitengewoon.

Maximaal gemotiveerd

Dus is het niet zo vreemd, dat als u een bijzonder product introduceert of een buitengewone prestatie wilt belonen, u uw gasten extra motiveert met een reis naar Dubai.

Hoogste. Chiqueste. Grootste

Daar vergapen zij zich aan het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa, het chiqueste hotel ter wereld Burj Al Arab en de grootste indoor ski ter wereld. 

Ronkende desert rally. Opduikende Fata morgana

Ze wanen zich in een Dakar rally tijdens een spectaculaire woestijncross met 4x4 jeeps die ronkend en zwoegend de duinen beklimmen en afduiken. Onderweg wordt gestopt voor een wel heel apart skiwedstrijdje. Ooit geskied van een zandheuvel? Een opduikende fata morgana blijkt toch een oase te zijn. Compleet met Bedouïnentent, exclusief voor deze gelukzoekers. Met een diner, een onvergetelijk feest in een originele bedoeïenentent en een overnachting onder de sterrenhemel. Inderdaad, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Trip

Incentive reis

Aanleiding

Beloning topprestaties 26 relaties

Bedrijf

IT

Duur

4 dagen