Inspirerende

events

Verrassend Bedrijfsevenement

U nodigt uw medewerkers uit voor een verrassend bedrijfsevenement of een bedrijfsweekend als u ze wilt belonen hun voor tomeloze inzet.

Of bij een fusie waarbij uw boodschap en uw visie op de toekomst en samenwerking moet beklijven. Waar twee culturen elkaar ontmoeten en u ze op een sympathieke, ongedwongen en effectieve manier tot elkaar wilt brengen.

Bruisend Jubileum bedrijf

Uw jubileum wilt u vieren met een onvergetelijk evenement voor uw medewerkers of relaties. Het moet een bruisend feest worden vol verrassingen. Xcentive ontwikkelt op maat een creatieve uitnodiging (print en/of digitaal) inclusief registratiemodule. Bedenkt ook een verrassende opening, bijzondere acts en passende muziek. Met activiteiten die naadloos aansluiten op het thema en uw gastenprofiel.

Perfect Congres organiseren

U moet er niet aan denken dat er iets fout gaat tijdens een congres. En u wil uw medewerkers ook niet opzadelen met nog meer werk. Dan is het uitbesteden van uw congres een goede gedachte. Xcentive ontwikkelt een opvallende uitnodiging (print en/of digitaal) inclusief registratiemodule. Regelt de hostesses, catering, en passend entertainment, sprekers of moderators.

Succesvol Relatie evenement

Super belangrijk natuurlijk uw relaties. Als u iets voor ze organiseert moet het 100% kloppen. Verrassend en spraakmakend. Een mooie uitnodiging, de juiste locatie, indrukwekkend entertainment, culinaire voorkeuren, een origineel aandenken en een organisatie die niets aan het toeval overlaat. Aan elk detail wordt gedacht voor uw productintroductie, roadshow of relatie-event.. Niet alleen om uw relaties te vermaken, maar ook om ze te inspireren.

Bedrijfsevenement

Bedrijfsweekend medewerkers Keulen

Iedereen had zich geweldig ingespannen en de bedrijfsdoelstellingen waren ruim gehaald. Dirkzwager notarissen en advocaten vonden een bijzondere, beloning op z'n plaats.

Personeelsweekend Brussel

U wordt gevraagd een bedrijfsweekend te organiseren. Met originele ideeën, creatieve uitnodiging, accommodatie, kortom alles.

Roadshow Nederland

Als een branche collectief veel nieuws te vertellen heeft, dan is een persoonlijke presentatie vaak de beste weg. Xcentive bedacht een origineel roadshowconcept.

Business event kookworkshop Amsterdam

Hoe krijg je nou op informele wijze een grote groep relaties en accountmanagers met elkaar aan de praat over de productpresentatie?

Jubileum-bedrijf

Jubileum bedrijf Düsseldorf

Uw bedrijf viert haar 25 jarig jubileum. Een memorabele mijlpaal wat u wilt vieren tijdens een feestelijk jubileum weekend met 350 medewerkers en hun partner.

Jubileum bedrijf in haven Rotterdam

Wij wisten het ook niet, maar medicijnen bestaan voor een belangrijk deel uit water. Het thema van het jubileumfeest voor apothekers werd daarom ‘Water’.

Congres

Business event congres Den Haag

Als zelfs de Vice Premier van het land spreker is op uw congres dan wilt u natuurlijk niets aan het toeval overlaten.

Business event Scheveningen

Weet u wat u zou moeten doen? Precies, naar de Kamer van Koophandel. Dat deden ook 230 bestuurders, ondernemers en politici tijdens het KvK eindejaarscongres.

Relatie evenement

Relatie event Terschelling

Als fabrikant van medische hulpmiddelen organiseert u originele productpresentaties voor uw relaties om hen te informeren en te inspireren.

Educatief event relaties Helsinki

Wat doet u als uw design bladen goed renderen dankzij uw adverteerders. U toont uw waardering en neemt ze mee op leerzame reis naar een trendy stad.

Business event aan boord

Even informeel bijpraten met je leaseklanten doe je niet in driedelig grijs. Dat lukt beter in bootschoenen en een glas in de hand.

Relatie evenement Nederland